«Είχα πολλά νεύρα… Με πολλούς σκηνοθέτες του “Έλα στη θέση μου” είχα λογοφέρει»

«Είχα πολλά νεύρα… Με πολλούς σκηνοθέτες του “Έλα στη θέση μου” είχα λογοφέρει»

Πρωταγωνιστής της σειράς το παραδέχτηκε δημόσια

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της καθημερινής σειράς του Alpha, Έλα στη Θέση μου, παραδέχτηκε ότι είχε πολλά νεύρα και είχε λογομαχήσει με πολλούς σκηνοθέτες με αποτέλεσμα να δυσαρεστηθούν μαζί του.

Ο Μάνος Ιωάννου μίλησε στην κάμερα της Φωλιάς των Κου Κου και αναφέρθηκε στην απομάκρυνση του από την σειρά αλλά και στον μισθό που παίρνει.

«Εντάξει, δεν έχουν φτάσει και στα 1,000 ευρώ οι μισθοί για ένα καθημερινό σίριαλ, αλλά έχουν πέσει πολύ οι μισθοί. Τώρα, μετά από 10 χρόνια, σχεδόν παίρνω τα ίδια που έπαιρνα όταν πρωτοβγήκα.» είπε για την αμοιβή του ο Μάνος Ιωάννου.

«Μου έχουν χρεώσει πολλά για την πρώτη φορά που έπαιζα στο Έλα στη θέση μου και σε κάποια δεν έχουν άδικο. Είχα φερθεί και λίγο επιπόλαια, δηλαδή, μπορούσα εύκολα να τσακωθώ, είχα πολλά νεύρα. Με πολλούς σκηνοθέτες είχα λογοφέρει, είχαν δυσαρεστηθεί μαζί μου και είχα δυσαρεστηθεί μαζί τους. Μετά με πήραν τηλέφωνο να ξαναγυρίσω. Να πω όχι σε μία σειρά που την αγαπάω επειδή το είχαμε διαλύσει;» ανέφερε για την απομάκρυνση του από τη σειρά και την επιστροφή του σε αυτή.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί: