Τελευταία εκπομπή για την Τσολάκη – Το μήνυμα της παρουσιάστριας στην έναρξη

Τελευταία εκπομπή για την Τσολάκη – Το μήνυμα της παρουσιάστριας στην έναρξη

Τα τραγούδια, ο χορός και το αντίο στους τηλεθεατές

«Άντε καρδιά μου, άσπρο πάτο, καιρός να πάμε παρακάτω» τραγουδούσε η Ελένη Τσολάκη στην έναρξη της σημερινής της εκπομπής «Τι λέει;» και λικνιζόταν στους ρυθμούς του τραγουδιού του Αντώνη Ρέμου.

Η παρουσιάστρια του Alpha, με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη της και χορεύοντας, στην έναρξη της εκπομπής της ενημέρωσε τους τηλεθεατές για το πρόωρο τέλος του «Τι λέει;».

«Είμαστε εδώ, όπως κάθε μεσημέρι μέχρι σήμερα. Έτσι και σήμερα θέλουμε να φέρουμε το χαμόγελο μέσα στα σπίτια σας. Σήμερα είναι η τελευταία μας εκπομπή. Αυτό το μικρό ταξίδι του "Τι λέει;" τελειώνει κι ολοκληρώνεται σήμερα, με το ίδιο κέφι, την ίδια χαρά, τα ίδια όμορφα συναισθήματα που είχαμε από τις αρχές του Σεπτέμβρη μέχρι και σήμερα. Επειδή εγώ προσωπικά δεν είμαι πολύ καλή στους αποχαιρετισμούς και στους αποχωρισμούς, όπως συνηθίζαμε τόσους μήνες το ίδιο θα κάνουμε και σήμερα.

Θα χαμογελάσουμε, θα σκεφτούμε αισιόδοξα και όλα γίνονται για καλό. Για κάποιο λόγο γίναν όλα… Άσε που σήμερα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να βγάλω τα απωθημένα μου, να ακούμε λαϊκά μέχρι τις 5. Έχουμε ετοιμάσει μια πολύ ωραία εκπομπή για εσάς, δροσερή, όχι βροχερή», ανέφερε η παρουσιάστρια και συνέχισε να χορεύει με κέφι.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο του zappit που ακολουθεί:

Παρακαλούμε περιμένετε ...