Το «όχι» του Ντάνου, το υπέρογκο ποσό, το βιβλίο και οι σκέψεις του Ατζούν

Το «όχι» του Ντάνου, το υπέρογκο ποσό, το βιβλίο και οι σκέψεις του Ατζούν

Οι κινήσεις ενίσχυσης του ριάλιτι και τι ισχύει

Το Survivor είναι ένα από αγαπημένα προγράμματα του Τούρκου παραγωγού, Ατζούν Ιλιτζαλί. Είναι ένα ριάλιτι το οποίο ο ίδιος στηρίζει και πιστεύει πολύ. Εξάλλου, στη γειτονική Τουρκία προβάλλεται εδώ και δέκα χρόνια χτυπώντας υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Γράφει η Σοφία Πελεκάνου

Ο φετινός κύκλος του παιχνιδιού, έχει διαφορετικό concept καθώς ο Ατζούν, για πρώτη φορά αποφάσισε να βάλει αντίπαλους Τούρκους με Έλληνες αντί για Διάσημους και Μαχητές και το πρόγραμμα να προβάλλεται κοινό και στις δυο χώρες.

Η αποδοχή των τηλεθεατών, συγκριτικά με τις προηγούμενες χρονιές, είναι μειωμένη και αυτό αποτυπώνεται και στα νούμερα που σημειώνουν τα επεισόδια.

Ενώ η πρώτη θέση στον πίνακα τηλεθέασης ήταν δεδομένη, τις προηγούμενες χρονιές, φέτος, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Τουρκία δεν έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει τόσο ψηλά.

Η Acun Medya, αλλά και ο ίδιος ο παραγωγός σκέφτονται τρόπους με τους οποίους θα μπορέσουν να τονώσουν το πρόγραμμα και να κεντρίσουν το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Όπως ανέφερε ο Γιάννης Πουλόπουλος, μέσα από την εκπομπή Φωλιά των Κου Κου, ο ΣΚΑΪ έκανε πρόταση στον νικητή του πρώτου Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο να πάρει μέρος στο παιχνίδι και του πρόσφεραν μάλιστα και υπέρογκο πενταψήφιο ποσό.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο δημοσιογράφος, ο Ντάνος αρνήθηκε τη συγκεκριμένη πρόκληση-πρόσκληση και ας του έταξαν εκτός από το χρηματικό ποσό και επαγγελματική εξέλιξη στο κανάλι. Ο λόγος που αρνήθηκε αφορά στο συμβόλαιο που έχει ο Γιώργος Αγγελόπουλος με τον Alpha καθώς πρωταγωνιστεί στην σειρά Το Τατουάζ, η οποία ολοκληρώνεται τον Ιούνιο και μέχρι τότε έχει συμβόλαιο που τον δεσμεύει με το κανάλι.

Αυτό που ισχύει, είναι πως ο ΣΚΑΪ δεν μπορεί να έχει κάνει πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο καθώς το Survivor είναι παραγωγής της Acun Medya, οπότε και η πρόταση θα έπρεπε να έχει γίνει από τον Τούρκο παραγωγό.

Το Survivor είναι ένα πρόγραμμα που πρέπει να ενισχυθεί και ο Γιώργος Αγγελόπουλος θα μπορούσε να προσελκύσει τηλεοπτικό κοινό καθώς είναι ιδιαίτερα αγαπητός.

Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με πληροφορίες του news.gr δεν του έχει γίνει επίσημη πρόταση, ωστόσο δεν αποκλείεται να του γίνει μελλοντικά.

Εξάλλου ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τέλος Φεβρουαρίου, θα δει στα βιβλιοπωλεία και το πρώτο του βιβλίο στο οποίο περιγράφει, μεταξύ άλλων και την εμπειρία του μέσα στο ριάλιτι επιβίωσης στο Άγιο Δομίνικο.

Αν τελικά του γίνει πρόταση και συμμετάσχει και σε αυτό τον κύκλο, σίγουρα θα συγκεντρώσει υλικό και για δεύτερο βιβλίο.