Eurovision: Η ελληνική συμμετοχή, το τραγούδι και ο ρόλος του Καπουτζίδη

Eurovision: Η ελληνική συμμετοχή, το τραγούδι και ο ρόλος του Καπουτζίδη

Οι τελευταίες πληροφορίες για τον διαγωνισμό τραγουδιού

Μέχρι το τέλος της μέρας αναμένεται η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ σχετικά με την ελληνική αποστολή στη Eurovision 2019 που θα πραγματοποιηθεί στο Τελ Αβίβ.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος μέσα από την εκπομπή Στη Φωλιά των Κου Κου μετέδωσε τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με την ελληνική συμμετοχή.

«Πάμε με απευθείας ανάθεση. Είχε ακουστεί το όνομά της μεταξύ άλλων. Μιλάμε για την Ελληνοκαναδή Κατερίνα Ντούσκα, η οποία δεν είναι πολύ γνωστή στο ευρύ κοινό. Είναι πολύ γνωστή στο εναλλακτικό κοινό. Την αποκαλούν Ελληνίδα Winehouse.

Οι πληροφορίες λένε ότι πολύ δύσκολα θα χαλάσει αυτή η συμφωνία. Τα τελευταία τρία ονόματα που είχαν πέσει στο τραπέζι ήταν αυτά της Μαριέττας Φαφούτη, της Κατερίνας Ντούσκα και της Έλενα που γνωρίσαμε απ’ τους Otherview. Για την Έλενα, έχει αντιρρήσεις η εταιρεία της. Στη Φαφούτη δεν έχει γίνει κάποια προσέγγιση. Κλειδώστε την Κατερίνα Ντούσκα», είχε αναφέρει πριν αρκετές μέρες ο δημοσιογράφος.

Σήμερα ανέφερε πως το όνομα της Κατερίνας Ντούσκα είναι πλέον σίγουρο και είναι αυτή που θα μας εκπροσωπήσει στη Eurovision ενώ το τραγούδι θα το ακούσουμε μέσα στον Μάρτιο, με επικρατέστερη ημερομηνία τις 7 Μαρτίου.

Ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε και στον ρόλο του Γιώργου Καπουτζίδη και τόνισε πως είναι σίγουρο ότι θα αναλάβει χρέη σχολιαστή.

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: