Η Έλλη Στάη και άλλες πέντε φορές που ο Αντώνης Κανάκης έφερε τον πανικό

Η Έλλη Στάη και άλλες πέντε φορές που ο Αντώνης Κανάκης έφερε τον πανικό

Οι χαρακτηρισμοί, τα οπίσθια, η εμμονή, το μαύρο ψωμί και μια κόντρα που δεν βγήκε

Το βίντεο που προβλήθηκε στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα με τον Αντώνη Κανάκη το βράδυ της Δευτέρας με το αμοντάριστο υλικό λίγο πριν τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στην Έλλη Στάη στο Open, προκάλεσε αίσθηση και δημιούργησε... πανικό.

Στο Open έχει ξεκινήσει ήδη εσωτερική έρευνα ώστε να εντοπιστεί ποιος διέρρευσε το συγκεκριμένο βίντεο στον ΣΚΑΪ και στους Αρβύλα, με το ενδεχόμενο μήνυσης στον διαρροέα να είναι πολύ πιθανό έως και σίγουρο.

Η Έλλη Στάη μέσω της ιστοσελίδας The Toc έδωσε την δική της αιχμηρή απάντηση της στον Αντώνη Κανάκη.

Συγκεκριμένα η δημοσιογράφος έγραψε: «Ωραία! Γελάσαμε όλοι, μάλλον κουτσομπολέψαμε, με τη διαρροή-υποκλοπή των αποσπασμάτων από το backstage της συνέντευξης του πρωθυπουργού στο Open

Και επειδή όλοι οι έξυπνοι άνθρωποι, οι έχοντες EQ, συναισθηματική νοημοσύνη για την ακρίβεια, έχουν αληθινό χιούμορ, τότε είμαστε όλοι οι εμπλεκόμενοι, ευχαριστημένοι.

Γιατί και εγώ έχω χιούμορ και γνωρίζω όλες τις αποχρώσεις του (σαρκασμό, αυτοσαρκασμό, υποδόριο, γκροτέσκ, χαριτωμένο, υπονοητικό, κλπ, κλπ ) και οι αγαπητοί “Αρβύλες” βεβαίως έχουν ιδιαίτερο χιούμορ, αφού αυτή άλλωστε είναι η δουλειά τους, να μας διασκεδάζουν με τα συμβαίνοντα. Χιούμορ έχει και ο πρωθυπουργός, για όσους δεν το γνωρίζουν.

Οπότε όλα καλά. Όλοι περάσαμε καλά.

Και πριν τη συνέντευξη, όσοι ήμασταν εκεί, και νιώσαμε χαλαρά, ανταλλάσσοντας ατάκες με χιούμορ και όσοι είδαν κάποιο τμήμα από αυτό, μετά την προβολή του από την εκπομπή των Κανάκηδων (χιούμορ κάνω, δεν σας ισοπεδώνω κάτω από τον Αντώνη).

Όλα καλά λοιπόν;

Όχι ακριβώς.

Γιατί υπάρχουν και δυο θέματα που είναι εκτός δικαιοδοσίας του χιούμορ.

Το ένα αφορά το Open, και οποιοδήποτε κανάλι, που πρέπει να διαφυλάσσει το τηλεοπτικό του προϊόν και τα δικαιώματα του σε αυτό, και να εντοπίσει τους υφαρπάζοντες.

Και το άλλο, αφορά τους αγαπητούς “Αρβύλες” και το κανάλι τους, που δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιούν προϊόν κλοπής (υποκλαπείσα διαρροή αν προτιμάτε) της δουλειάς των άλλων.

Γιατί άλλο είναι να χρησιμοποιείς δημόσια εκπεμπόμενο η γενικώς δημόσια εκτιθέμενο προϊόν και άλλο να χρησιμοποιείς υποκλαπέν με κάποιο τρόπο προϊόν, χωρίς άδεια.

Γιατί αν στο Open θεωρούσαμε ότι θέλουμε να εκμεταλλευτούμε τα παρασκήνια των τηλεοπτικών μας εκπομπών, έχουμε δικό μας τρόπο να το κάνουμε καλύτερα.

Γιατί να μην το δίναμε, ας πούμε, στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος έχει χιούμορ για όλους εμάς μαζί!

ΥΓ 1. Πολύ μου άρεσε που με είπε ο πρωθυπουργός εκτυφλωτική (…λέτε να τον τύφλωσαν τα φώτα εκείνη την ώρα και να μην με έβλεπε καλά;)

ΥΓ2. Λέτε να με πίστεψε και να μου κάνει πρόταση να πολιτευτώ;

ΥΓ3. Μην βιαστεί κάποιος να πει ότι τσακώνομαι με το Open. Δεν τσακώνομαι!».

Αυτή όμως δεν είναι η πρώτη φορά που ο Αντώνης Κανάκης δημιουργεί ταραχή και πανικό στην σόουμπιζ με αποτέλεσμα να... συζητιέται.

Η Φαίη Σκορδά και ο υποτιμιτκός χαρακτηρισμός

Απρίλιος του 2018 και ο Αντώνης Κανάκης με την παρέα του αναφέρονται στον αέρα της εκπομπής του: «στις εκπομπές μετά τον Γιώργο Παπαδάκη».

Η ομάδα του Πρωινού τότε, εξέλαβε τη συγκεκριμένη φράση ως ειρωνεία.

Ο Θέμης Γεωργαντάς ανέφερε χαρακτηριστικά στο Πρωινό: «Χρήστο Κιούση επειδή είδα ότι έκανες τον διαγωνισμό των Rolling Stones, όταν έρθεις στην Αθήνα θα κάνουμε εδώ κάποια ιδιαίτερα μαθήματα. Έλα εδώ στο πλατό να σε φιλοξενήσουμε να δεις πώς ακριβώς δίνουμε τα αυτοκίνητα.».
Μέρος στη κουβέντα τότε πήρε και Άρης Καβατζίκης ο οποίος συμπήρωσε: «Σιγά μην έρθει. Εδώ ούτε το όνομα της εκπομπής δεν θέλουν να πουν. Ούτε Το Πρωινό δεν λένε με τη Φαίη Σκορδά».

Στυ συνέχεια τον λόγο πήρε ο Κώστας Τσουρός: «Αν δεν το θυμούνται ας το δουν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1. Μετά τον Παπαδάκη λέει Το Πρωινό».

Τελευταία στη συζήτηση μπήκε η παρουσιάστρια Φαίη Σκορδά: «Τι λέτε, ότι δεν θέλουν να πουν το όνομα; Μη με φουντώνεις τώρα. Γελούσαν, έκαναν πλάκα… Καταλάβατε ότι ήταν λίγο υποτιμητικοί που δεν είπαν το όνομα; Δηλαδή τι, δεν μας ξέρουν τα παιδιά; Για ποιο λόγο να είναι υποτιμητικοί;»

Τα οπίσθια της Χαραλαμπίδου, ο τραυματισμός και η απάντηση της dj

Η Μάγκυ Χαραλαμπίδου όταν συμμετείχε στον διαγωνισμό χορού Dancing With The Stars είχε τραυματιστεί στις πρόβες με αποτέλεσμα να διακομιστεί στο ΚΑΤ αφού υπέφερε από πόνους.
Το γεγονός αυτό, η εντυπωσιακή εμφάνιση της dj και ειδικά οι γυμνασμένοι γλουτοί της έγιναν αντικείμενο συζήτησης και σάτιρας στην εκπομπή Ράδιο Αρβύλα.

Η Μάγκυ τότε μέσω μιας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έστειλε την απάντηση της στον Αντώνη Κανάκη δημοσιεύοντας -τι άλλο;- μια φωτογραφία στην οποία πρωταγωνιστούν τα... οπίσθια της!

«Αφιερωμένη στον πολλά χρόνια φίλο και συνάδελφο Αντώνη Κανάκη στην φοβερή και ατρόμητη παρέα του και στην εκπομπάρα τους! Ομολογώ ότι δεν περίμενα τέτοιο support για την προσπάθεια μου να χορέψω στο DWTS στο show του! Ακόμα γελάω! Αν χρειαστείτε τίποτα ασκήσεις για να μεγαλώσετε την πλάτη ή τον επίμαχο, ο Αλέξανδρος είναι στη διάθεσή σας!» έγραψε η dj.

Ο Νότης Σφακιανάκης και τα Μέσα μαζικού επηρεασμού και εξευτελισμού

Ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης είναι ένα από τα πρόσωπα που οι Ράδιο Αρβύλα σατιρίζουν και σχολιάζουν συχνά μέσω της εκπομπής τους. Από την άλλη ο Νότης Σφακιανάκης είναι ένας καλλιτέχνης που δεν διστάζει να απαντήσει στη σάτιρα δημόσια.

Ήταν Νοέμβριος του 2017 και ο τραγουδιστής είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου όπου δέχθηκε ερώτηση από τον παρουσιαστή σχετικά με τους λόγους που τσακώνεται με τη σύζυγο του. Ο Νότης Σφακιανάκης είπε πως ένας λόγος που μπορεί να οδηγήσει το ζευγάρι σε καβγά είναι και το ψωμί και αν αυτό είναι μαύρο ή άσπρο.

Ο Αντώνης Κανάκης σχολίαζε το απόσπασμα αυτό και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Άσπρο ψωμί; Αν είναι δυνατόν. Ο Νότης θέλει να τρώει ένα μαύρο την ημέρα... ψωμί».

Μετά από αρκετές μέρες ο Νότης Σφακιανάκης ρωτήθηκε για τα όσα είπε ο Αντώνης Κανάκης και οι Αρβύλα στην εκπομπή και έδωσε την δική του απάντηση-καρφί, λέγοντας: «Δεν το έχω δει, δε μπορώ να κρίνω. Δεν παρακολουθώ τα Μέσα μαζικού επηρεασμού και εξευτελισμού με συνέπεια να είμαι λίγο πιο καλά στην ψυχή μου. Γιατί αν τα παρακολουθείς αυτά, σου χαλούν την ψυχική σου διάθεση».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης και η εμμονική εκπομπή

Ακόμα ένα πρόσωπο που σατυρίζεται μέσα από την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, είναι ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο μακρινό 2012, η παρέα των Αρβύλα αναφέρθηκαν ξανά στον Άδωνι Γεωργιάδη και τότε ο πολιτικός μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Ιόνιο FM» έκανε λόγο για εμμονή του παρουσιαστή μαζί του.

«Ο κύριος Κανάκης είναι προφανές ότι είναι ιδεολογικός μου αντίπαλος και βγάζει όλη αυτή τη χολή που βγάζει αυτή η πλευρά του πολιτικού φάσματος. Δεν θέλω να του στείλω ένα μήνυμα, δεν είμαστε φίλοι, ούτε συνεργάτες. Αν δεν καταλαβαίνει από μόνος του ότι το να παίζει έναν άνθρωπο από το πρωί ως το βράδυ είναι ένα είδος μανίας, τι να πω;», δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω συνηθίσει την κριτική όλα αυτά τα χρόνια. Έχω μεγάλο βαθμό ανοχής, μπορώ να σας πω. Είμαι λίγο χοντρόπετσος. (…) Έχει εμμονή μαζί μου ο Κανάκης, όχι εμπάθεια.(…) Δεν έχω πρόβλημα να με σατιρίζουν, το έχω συνηθίσει τόσα χρόνια. Αλλά μέσα στην εβδομάδα το παράκαναν σε σημείο εμμονής. Όλη η εκπομπή ήταν αφιερωμένη σε μένα».

Η κόντρα με τον Αρναούτογλου που δεν... βγήκε

Η εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2Night Show και οι καλεσμένοι του σατιρίζονται από τους Αρβύλαοι οποίοι δεν αφήνουν τίποτα ασχολίαστο από τα όσα διαδραματίζονται στην ελληνική τηλέοραση.

Με αφορμή αυτή τη σάτιρα, το τηλεοπτικό κοινό είχε ζητήσει από τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής μέσα από την εκπομπή του ανέφερε: «Μου ζητήσατε να απαντήσω στη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα όσον αφορά στους καλεσμένους αυτής της εκπομπής. Ε λοιπόν θα απαντήσω! Πάμε στον επόμενο καλεσμένο!» είπε ο παρουσιαστής και έκλεισε το θέμα.

Μέσα από τη ραδιοφωνική του εκπομπή μάλιστα τόνισε πως η λογοκρισία του φαίνεται αδιανόητη και δεν πρόκειται ποτέ να το κάνει αυτό και πως απολαμβάνει τις εκπομπές του Αντώνη Κανάκη και των Αρβύλα.