Το μήνυμα της Ευγενίας Σαμαρά για το πρόωρο φινάλε της σειράς

Το μήνυμα της Ευγενίας Σαμαρά για το πρόωρο φινάλε της σειράς

Τι έγραψε μετά το τελευταίο επεισόδιο του Όσο έχω εσένα

Η καθημερινή σειρά του ΣΚΑΪ, Όσο έχω εσένα, έφτασε στο τέλος της. Ένα τέλος το οποίο ήρθε πρόωρα καθώς η αποδοχή της από το τηλεοπτικό κοινό δεν ήταν η προσδωκόμενη με αποτέλεσμα τα πολύ χαμηλά νούμερα τηλεθέασης.

Οι ιθύνοντες του καναλιού έκαναν προσπάθεια να τονώσουν την σειρά, και της άλλαξαν ώρα μετάδοσης όμως τα νούμερα έμειναν σταθερά και χαμηλά.

Χθες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο της σειράς Όσο έχω εσένα, και η πρωταγωνίστρια του Ευγενία Σαμαρά θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα στους τηλεθεατές.

«Χθες προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του #osoexwesena στο @skaitv.gr ! Τελείωσε με ένα μεγάλο χαμόγελο και είναι ακριβώς αυτό που είχα τις περισσότερες από τις μέρες που ζήσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ έναν έναν ξεχωριστά και σας στέλνω ένα τεράστιο φιλί!! Εις το επανιδείν φίλοι μου!! ΥΓ1: Δεν μπορούσα να σας κάνω όλους ταγκ. ΥΓ2: Δεν μπορούσα να βάλω και άλλες φωτός. ΥΓ3: Έχω μια ιστορία για την κάθε φωτό. Ευλογία. ΥΓ4: Ο Αρκούδος ονομάζεται Σπύρος και ήταν ο πραγματικός πρωταγωνιστής. ΥΓ5: Όλες οι #backstage #photos είναι του @stanoti ΥΓ6: @stefanosblatsos σε ευχαριστώ γιαυτό το ταξίδι» έγραψε η Ευγενία Σμαρά και πόσταρε ορισμένες φωτογραφίες από τα γυρίσματα της σειράς.