Μετακόμισε το Power of Love και αυτοί είναι οι λόγοι

Μετακόμισε το Power of Love και αυτοί είναι οι λόγοι

Oι τηλεθεατές θα παρακολουθούν το αγαπημένο τους παιχνίδι της αγάπης στις 15.00

Το Power of Love άλλαξε ώρα μετάδοσης από σήμερα. Έτσι λοιπόν οι τηλεθεατές θα παρακολουθούν το αγαπημένο τους παιχνίδι της αγάπης στις 15.00 αντί στις 21.00 που προβαλλόταν.

Αυτή η αλλαγή όμως δεν επηρεάζει το Gala του παιχνιδιού καθώς είναι το μόνο που δεν άλλαξε ώρα μετάδοσης και θα συνεχίσει να βγαίνει στον αέρα κάθε Κυριακή στις 14.40.

Η τηλεοπτική αυτή μετακόμιση δεν είναι κάτι που έγινε τυχαία και απλά για να γεμίσει το μεσημεριανό πρόγραμμα του σταθμού μετά το τέλος του My Style Rocks. Πρόκειται για μια καλά μελετημένη κίνηση από τους ιθύνοντες του ΣΚΑΪ και προαποφασισμένη.

Το τηλεοπτικό κοινό στήριζε και παρακολουθούσε το Power of Love όταν αυτό προβαλλόταν μεσημέρι και αυτό αποδεικνύεται από τα νούμερα τηλεθέασης.

Ο πρώτος κύκλος του παιχνιδιού της αγάπης, σημείωνε στο γενικό σύνολο πάνω από 17% ενώ υπήρχαν και μέρες που πλησίαζε το 20%.

Κάτι τέτοιο, στον φετινό κύκλο δεν συμβαίνει, μέχρι στιγμής, καθώς τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι χαμηλότερα σε σχέση με πέρσι και κυμαίνονται ανάμεσα στο 10% με 12% επί του γενικού συνόλου των τηλεθεατών.

Η μετακόμιση του προγράμματος στην μεσημεριανή ζώνη, θα τονώσει το πρόγραμμα και θα κερδίσει πάλι τους τηλεθεατές που το προτιμούσαν στην προ My Style Rocks εποχή.

Η κίνηση αυτή ήταν προαποφασισμένη από την μεριά του ΣΚΑΪ όμως δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα καθώς δεν γινόταν να «φορτωθεί» η μεσημεριανή ζώνη με δυο παιχνίδια τα οποία θα προβαλλόντουσαν το ένα μετά το άλλο. Έπρεπε να τελειώσει το ένα και να πάρει τη θέση του το άλλο. Έτσι και έγινε.

Υπάρχει όμως ακόμα ένας λόγος που το Power of Love πήγε στην μεσημεριανή ζώνη και αυτός ακούει στο όνομα Survivor.

Το ριάλιτι παιχνίδι επιβίωσης έκανε πρεμιέρα και είναι αυτό που θα προβάλλεται κάθε βράδυ μετά το τέλος του δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ. Η ελληνοτουρκική μάχη που διεξάγεται στον Άγιο Δομίνικο, θεωρείται δυνατό πρόγραμμα οπότε δεν γινόταν να είναι αυτό που θα αλλάξει ώρα προβολής.

Σοφία Πελεκάνου