Παππάς: Απαράδεκτη η στοχοποίηση δημοσιογράφων της ΕΡΤ3

Παππάς: Απαράδεκτη η στοχοποίηση δημοσιογράφων της ΕΡΤ3

«Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης καλείται να επιδείξει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά απέναντι στη μισαλλοδοξία»

Να καταδικάσει ο δημοκρατικός κόσμος τη στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ 3 ζητεί ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς καθώς και η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου.

Προηγήθηκε καταγγελία από τον γενικό διευθυντή της ΕΡΤ 3 Αλέξανδρο Κάντερ Μπαξ και τον δημοσιογράφο Στέλιο Νικητόπουλο, οι οποίοι δήλωσαν ότι δέχονται απειλές κατά της ζωής τους.

Ειδικά ο κ. Μπαξ βρέθηκε στο στόχαστρο και καταγγέλθηκε από τη ΝΔ, όπως είπε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς για ελλιπή κάλυψη των συλλαλητηρίων κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

«Απαράδεκτη η στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ3 @stenikito και Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ.Η κοινωνία της Θεσσαλονίκης καλείται να επιδείξει τα δημοκρατικά αντανακλαστικά απέναντι στη μισαλλοδοξία»  σημειώνει σε ανάρτηση του στο twitter ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς.

Να καταδικάσουν οι δημοκρατικές δυνάμεις την άθλια στοχοποίηση των δημοσιογράφων της ΕΡΤ καλεί με τη σειρά της η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Ράνια Σβίγκου.

«Σύσσωμος ο δημοκρατικός κόσμος οφείλει να καταδικάσει τις απειλές και την άθλια στοχοποίηση του @stenikito και του Αλέξανδρου Κάντερ Μπαξ, δημοσιογράφων της ΕΡΤ3» σημειώνει στην ανάρτηση της στο twitter η κ. Σβίγκου.