Η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του My Style Rocks

Η μεγάλη νικήτρια στον τελικό του My Style Rocks

Αναδείχθηκε η βασίλισσα του στυλ

Το My Style Rocks 2, μετά από πέντε μήνες, έφτασε στο τέλος του. Εκατοντάδες ενδυματολογικές επιλογές, κλάματα, εντάσεις, γέλια, πειράγματα και καβγάδες είχαν μπει στην καθημερινότητα των τηλεθεατών μέσα από το παιχνίδι μόδας.

Το τελευταίο Gala του παιχνιδιού είχε βασιλικό άρωμα και το πλατό γέμισε με χρώματα και... στέμματα.

Φωτεινή Τράκα, Ιωάννα Σιαμπάνη, Νίνα Παπαϊωάννου, Χριστίνα Παπαδέλη, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και Μαρία Λέκκα είναι οι 6 διαγωνιζόμενες που με την επιμονή τους, τη φαντασία τους και το στυλ τους κατάφεραν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Μια μόνο όμως από τις βασίλισσες, κατάφερε να ξεχωρίσει και να πάρει το στέμμα που δέσποζε από την αρχή του επεισοδίου στη μέση του πλατό, σε περίοπτη θέση, και να χριστεί η βασίλισσα του στυλ.
Η τελική βαθμολογία των κοριτσιών βγήκε τόσο από το κοινό όσο και από τις βαθμολογίες των κριτών αφού συνυπολογίστηκαν και το αποτέλεσμα για την κάθε παίκτρια ήταν το άθροισμα αυτών των βαθμολογιών.

Η παρουσιάστρια, Κωνσταντίνα Σπυροπούλου πήρε από τη δικηγόρο της παραγωγής στα χέρια της τον φάκελο με την τελική κατάταξη των διαγωνιζομένων όπως αυτή διαμόρφωθηκε από την ψηφοφορία του κοινού.

Οι παίκτριες, σηκώθηκαν από τις καρέκλες τους και περίμεναν με ανυπομονησία να ακούσουν τα αποτελέσματα.

Η κατάταξη των παικτριών στον βαθμολογικό πίνακα, ήταν ένα πραγματικό θρίλερ αφού η Φωτεινή Τράκα και η Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη, είχαν τους υψηλότερους βαθμούς και... κονταροχτυπήθηκαν για το ποια από τις δυο θα πάρει την πρωτιά άρα και το πολυπόθητο στέμμα αλλά και το χρηματικό έπαθλο των 30.000 ευρώ.

Οι δυο κοπέλες, από την αρχή του My Style Rocks ξεχώρισαν για το στυλ και τη δημιουργικότητα τους και τα στυλ τους τις περισσότερες φορές επιβραβεύονταν τόσο από τις συμπαίκτριες τους όσο και από την κριτική επιτροπή.

Η μεγάλη νικήτρια του φετινού My Style Rocks, η οποία φόρεσε συγκινημένη το στέμμα και κράτησε στα χέρια της την επιταγή είναι η Φωτεινή Τράκα.

Τελική κατάταξη:

1.Φωτεινή Τράκα

2.Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη

3.Χριστίνα Παπαδέλη

4.Μαρία Λέκκα

5.Ιωάννα Σιαμπάνη

6. Νίνα Παπαϊωάννου