Η Ζενεβιέβ στο πλευρό της Καγιά στο Shopping Star – Ποιος ο ρόλος της

Η Ζενεβιέβ στο πλευρό της Καγιά στο Shopping Star – Ποιος ο ρόλος της

Η art director θα συναντηθεί τηλεοπτικά ακόμη μια φορά με την Βίκυ Καγιά

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί με τις καυστικές της ατάκες στις παίκτριες του Greece's Next Top Model κέρδισε το ενδιαφέρον των τηλεθεατών αλλά και του Star.

Η art director θα συναντηθεί τηλεοπτικά ακόμη μια φορά με την Βίκυ Καγιά. Αυτή τη φορά οι δυο γυναίκες έδωσαν ραντεβού στο πλατό του Shopping Star.

Η παρουσιάστρια του Shopping Star και κριτής του GNTM ανυπομονεί γι' αυτή τη συνεργασία και το εξέφρασε δημόσια με μια φωτογραφία την οποία δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Οι δυο γυναίκες σε μεγάλα κέφια κάνουν παιχνίδια στο φακό ανακοίνωσαν αυτή την τηλεοπτική τους συνάντηση μέσω των hashtags τα οποία συνόδευσαν το στιγμιότυπο.

Ποιος ο ρόλος της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο παιχνίδι

Η Ζενεβιέβ ξεχώρισε στο GNTM και αγαπήθηκε από το κοινό για τα εύστοχα σχόλια της στις διαγωνιζόμενες. Σχόλια τα οποία δεν άλλοτε προκαλούσαν γέλιο και άλλοτε αμηχανία στις παίκτριες. Πάντα όμως, η art director βρισκόταν στο πλευρό των κοριτσιών ώστε να τις βοηθήσει, να τις ξεμπλοκάρει και να τις βοηθήσει.

Στο Shopping Star, ο ρόλος της Ζενιεβιέβ θα είναι λίγο διαφορετικός. Δεν θα έχει επαφή με τις διαγωνιζόμενες του παιχνιδιού όμως θα σχολιάζει τις ντουλάπες τους.

Η κάθε μια από τις παίκτριες του παιχνιδιού, στην αρχή του επεισοδίου, ανοίγει το σπίτι της και τις ντουλάπες της στις κάμερες και επιδεικνύει τα αγαπημένα της κομμάτια. Αυτά τα κομμάτια είναι που θα σχολιάζει η Ζενεβιέβ.

 

Σοφία Πελεκάνου