Η αποχώρηση, η ψηφοφορία και η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks

Η αποχώρηση, η ψηφοφορία και η μεγάλη νικήτρια του My Style Rocks

Το My Style Rocks έφτασε στο τέλος του

Όχι ένα, αλλά δυο επεισόδια My Style Rocks περιλαμβάνει η σημερινή μέρα, όπως άλλωστε γινόταν κάθε Παρασκευή από την αρχή του παιχνιδιού.

Τα δυο αυτά επεισόδια όμως, είναι τα τελευταία που θα προβληθούν από τον ΣΚΑΪ αφού το My Style Rocks 2 ολοκληρώνει τον κύκλο του.

Τριάντα παίκτριες εμφανίστηκαν στο πλατό και στις οθόνες αλλά μόνο εφτά κατάφεραν να ξεχωρίσουν με το στυλ τους και να φτάσουν στον τελικό του παιχνιδιού.

Νίνα Παπαϊωάνου, Μαρία Λέκα, Χριστίνα Παπαδέλλη, Ιωάννα Σιαμπάνη, Φωτεινή Τράκα, Ρόζα Κεντάλα και Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη είναι οι παίκτριες που θέλουν να αποδείξουν ότι το στυλ τους… ροκάρει και διεκδικούν τη πρώτη θέση αλλά και τα 30.000 ευρώ.

Η αποχώρηση

Το μεσημέρι της Παρασκευής, οι τηλεθεατές θα δουν για τελευταία φορά τις διαγωνιζόμενες να παρουσιάζουν τα concept τους και να στέκονται μπροστά στην κριτική επιτροπή για να βαθμολογηθούν.

Στο τέλος του επεισοδίου μια από τις παίκτριες θα αποχωρήσει και θα μείνουν έξι οι οποίες θα προχωρήσουν στον μεγάλο τελικό.

Οι πληροφορίες οι οποίες έχουν διαρρεύσει αναφέρουν πως η παίκτρια που θα αποχωρήσει είναι η Ρόζα Κεντάλα.

Πώς θα βγει η μεγάλη νικήτρια

Λίγες μόλις ώρες μετά το τέλος του μεσημεριανού επεισοδίου, οι κριτές, οι παίκτριες, η παρουσιάστρια και καλεσμένοι έκπληξη θα εμφανιστούν πάλι στις οθόνες αφού θα προβληθεί το My Style Rocks Gala και ο μεγάλος τελικός.

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θα υποδεχθεί στο πλατό για τελευταία φορά τους Μπέττυ Μαγγίρα, Στέλιο Κουδουνάρη και Δημήτρη Αργυρόπουλο.

Όπως σε κάθε gala, έτσι και απόψε θα υπάρχει και ένας τέταρτος κριτής. Δίπλα στον Δημήτρη Αργυρόπουλο θα καθίσει η Βίκυ Χατζηβασιλείου ενώ στο μουσικό κομμάτι της εκπομπής θα εμφανιστεί ο Γιώργος Τσαλίκης.

Η νικήτρια του παιχνιδιού θα αναδειχθεί από τη βαθμολογία των κριτών αλλά και από τη ψηφοφορία του κοινού.

Με βάση την βαθμολογία των τηλεθεατών, θα διαμορφωθεί η κατάταξη των παικτριών. Το κορίτσι που είναι πρώτο στην προτίμηση του κοινού θα λάβει 6 βαθμούς, το δεύτερο 5 βαθμούς, το τρίτο 4 κ.ο.κ Το ίδιο όμως θα ισχύει και με τη βαθμολογία που θα δώσει η κριτική επιτροπή.

Οι δυο βαθμολογίες θα προστεθούν και έτσι θα βγει η τελική κατάταξη των κοριτσιών η οποία θα καθορίσει και τη μεγάλη νικήτρια.