Το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, το κόψιμο της εκπομπής και η ζήλεια για την Τσιμτσιλή

Το ραντεβού με τον ΣΚΑΪ, το κόψιμο της εκπομπής και η ζήλεια για την Τσιμτσιλή

Η Σάσα Σταμάτη μίλησε για όλα λίγο μετά το τέλος του Ooh! La La

Η Σάσα Σταμάτη το Σαββατοκύριακο αποχαιρέτησε τους τηλεθεατές του Ooh! La La με συγκινητικά λόγια μέσα σε φορτισμένο κλίμα.

Η δημοσιογράφος, μετά το αιφνίδιο κόψιμο της εκπομπής της, βρέθηκε καλεσμένη της παλιάς της φίλης, Σταματίνας Τσιμτσιλή στο Happy Day.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο ραντεβού που έκανε με τον ΣΚΑΪ και πως της ανακοινώθηκε ότι η εκπομπή της σταματάει αλλά και στην ζήλεια που ένιωσε κάποια στιγμή στο παρελθόν για την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάλιστα η εξομολόγηση της Σάσας Σταμάτη πως ζήλευε την φίλη, ξάφνιασε την παρουσιάστρια. «Δεν είχαμε πάντα ωραία σχέση. Για ένα διάστημα ψυχραθήκαμε λίγο. Εγώ φταίω. Τώρα που νιώθω λίγο καλύτερα με μένα, νομίζω σε ψιλοζήλευα. Γιατί εσύ προχωρούσες κι εγώ λέω ρε γαμ… αυτή προχωράει εγώ δεν προχωράω και νομίζω ότι σε ζήλευα. Το νιώθω που στο λέω.» είπε η Σάσα Σταμάτη αφήνοντας άφωνη την Σταματίνα. «Κακώς κάνεις και το λες on air γιατί αδικείς τον εαυτό σου. Είσαι ένα πολύ γλυκό πλάσμα. Μπορεί να δίνεις την εντύπωση ότι είσαι τσαμπουκαλού, μάγκας, αλλά είσαι ένα πολύ τρυφερό παιδί.» της απάντησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σχετικά με το κόψιμο της εκπομπής της Ooh! La La και το ραντεβού που είχε κάνει με τους ιθύνοντες του καναλιού, η Σάσα Σταμάτη είπε: «Δεν μπορώ να σου πω πως είμαι χαρούμενη, αγαπώ πολύ την δουλειά μου και πάλεψα πολύ για αυτήν την εκπομπή. Είναι η πραγματικότητα γιατί πολλές φορές δεν αρκούν μόνο τα νούμερα. Από το ραντεβού στον ΣΚΑΙ δεν μου είπαν κάτι μυστικό, έχω πολύ καλές σχέσεις με το κανάλι γιατί όπως ξέρεις δεν έχω απολυθεί. Συνεχίζω να πληρώνομαι από το κανάλι αυτό, δεν έχω συμβόλαιο, έχω σύμβαση. Με κάλεσε η Εύη Κουτσαφτάκη και μου είπε: Σάσα μου θέλουμε πολύ την εκπομπή σου αλλά δεν χωράει λόγω του νέου προγράμματος. Είχαμε πάρει το πράσινο φως να προσχωρήσουμε διότι θα γινόταν εκπομπή μία ώρα, τελικά δεν χωρούσε ούτε μία ώρα. Αυτή τη στιγμή υπάρχει παρουσιάστρια του My style rocks, είναι ανέντιμο και δεν ηθικό να μιλάω για το My style rocks από την στιγμή που υπάρχει, δεν μου αρέσει, είναι η Σπυροπούλου. Η ζωή προχωράει να πω για κάτι άλλο που δουλεύει άλλη κοπέλα; Και δουλεύουν άλλοι άνθρωποι; Δεν ξέρω χωρίς να υπάρχει πρόταση συγκεκριμένη».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: