Τα κεδροκούκουτσα του Αλέξανδρου έφεραν ένταση στους κριτές του MasterChef

Τα κεδροκούκουτσα του Αλέξανδρου έφεραν ένταση στους κριτές του MasterChef

Διαφώνησαν για τον παίκτη, Κοντιζάς-Κουτσόπουλος

Συνήθως οι τρεις κριτές του MasterChef συμφωνούν μεταξύ τους στην κριτική που ασκούν στους διαγωνιζόμενους.

Στο χθεσινό όμως επεισόδιο, για πρώτη φορά, δυο κριτές διαφώνησαν για το αν θα πρέπει ή όχι να περάσει ένας παίκτης στην επόμενη φάση.

Το παιχνίδι είναι στη διαδικασία των audition και οι υποψήφιοι μάγειρες παρουσιάζουν τα πιάτα τους στους Σωτήρη Κοντιζά, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και Πάνο Ιωαννίδη και φιλοδοξούν να πάρουν τη λευκή ποδιά που θα τους βάλει στην κουζίνα του MasterChef.

Ο Αλέξανδρος, εμφανίστηκε στους τρεις κριτές και προσπάθησε να τους εντυπωσιάσει με το πιάτο του. Συγκεκριμένα μαγείρεψε παϊδάκια προβατίνας με πουρέ και σπαράγγια. Η παρασκευή του περιείχε και κεδροκούκουτσα, ένα στοιχείο που δεν άρεσε καθόλου στον Σωτήρη Κοντιζά.

«Τα κεδροκούκουτσα, επειδή δεν τα βρήκα φρέσκα ήταν πολύ μαστιχωτά και δεν έσπαγαν όπως έπρεπε» είπε ο Αλέξανδρος στους κριτές. «Και γιατί τα έβαλες;» τον ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Λίγη ώρα μετά ήρθε η ώρα της... κρίσης. Ο Σωτήρης Κοντιζάς είπε αμέσως όχι και εξέφρασε την ένσταση του, όταν αντιλήφθηκε ότι ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ήταν έτοιμος να πει ναι.

«Συγγνώμη, ετοιμάζεσαι να του πεις ναι; Για να καταλάβω…» ρώτησε ο Σωτήρης Κοντιζάς και αφού πήρε θετική απάντηση από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο, πρόσθεσε: «Συγγνώμη, εγώ έχω κεδροκούκουτσα ακόμα, έχει μουδιάσει το στόμα μου. Έχω κουκούτσια, δεν έφτασα καν σε εκείνο το σημείο. Συγγνώμη που επεμβαίνω, δεν το έχω ξανακάνει ποτέ. Δεν είναι στο στόμα σας τα κεδροκούκουτσα; Δεν μπορώ να καταλάβω.».

Η διαφωνία και η ένταση μεταξύ τους συνεχίστηκε με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να στηρίζει την άποψη του λέγοντας: «Ήταν πολύ νόστιμο για να με ενοχλήσει αυτό.»

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: