«Δεν με αφήνεις να σταυρώσω κουβέντα! Μην μιλάς άλλο!»

«Δεν με αφήνεις να σταυρώσω κουβέντα! Μην μιλάς άλλο!»

Η Ιωάννα Σιαμπάνη εκνεύρισε πάλι τους κριτές του My Style Rocks 2

Η Ιωάννα Σιαμπάνη έχει προβληματίσει και έχει εκνευρίσει αρκετές φορές τους κριτές του My Style Rocks 2. Η νεαρή παίκτρια, όταν στέκεται μπροστά στην κριτική επιτροπή να ακούσει τα σχόλια τους, συνήθως τους απαντά και φέρνει αντιρρήσεις. Αυτό είναι κάτι που τους προκαλεί νεύρα.

Στο αποψινό επεισόδιο, η Ιωάννα Σιαμπάνη, εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές και έκανε τον Στέλιο Κουδουνάρη να θυμώσει.

Ο κριτής τόνιζε στην παίκτρια, ποια στοιχεία του δερμάτινου look το οποίο είχε επιλέξει να φορέσει, δεν του άρεσαν και αιτιολογούσε την άποψη του.

«Φαίνεται ότι αυτή η εικόνα είναι μακριά από σένα. Φαίνονται ξένα τα ρούχα αυτά πάνω σου. Αν δεν είναι το στυλ σου αυτά τα ρούχα, φαίνονται σαν αποκριάτικη στολή. Δεν σου πάει. Η φυσιογνωμία σου δεν έχει αυτό το χαρακτήρα για να υποστηρίξει μια τέτοια εικόνα.» της είπε και εκείνη είχε μια απάντηση για όλα.

«Ήθελα να κάνω κάτι που να έχει μια δόση χιουμοριστική. Ήρθαμε εδώ για να δείξουμε κάτι διαφορετικό. Για μένα είναι διασκεδαστικό να βρίσκω μια ιδέα και να μπαίνω μέσα σε αυτή και μπαίνω στον ρόλο.» είπε μεταξύ άλλων η Ιωάννα Σιαμπάνη και λίγο αργότερα προκάλεσε το ξέσπασμα του Στέλιου Κουδουνάρη.

«Αφού δεν με αφήνεις να σταυρώσω κουβέντα! Μην μιλάς άλλο!» της είπε και τελείωσε την συζήτηση μεταξύ τους, βαθμολογώντας την με 2.

Λίγο πριν επιστρέψει στη θέση της η Ιωάννα, ο Στέλιος Κουδουνάρης της τόνισε πως: «Έχω κουραστεί με σένα πάντως!».

Δείτε το απόσπασμα στο βίντεο που ακολουθεί: