Φορτισμένοι διάλογοι στο My style Rocks – Αποχώρησε από το πλατό η Ιωάννα Σιαμπάνη

Φορτισμένοι διάλογοι στο My style Rocks – Αποχώρησε από το πλατό η Ιωάννα Σιαμπάνη

«Αγενής δεν ήμουν, αυτό δεν το δέχομαι»

Ημέρα έντονης συναισθηματικής φόρτισης ήταν η χθεσινή στο My Style Rocks. Η παίκτρια Ιωάννα Σιαμπάνη δεν έκρυψε τον προβληματισμό της και την πικρία της για τα μηνύματα τα αρνητικά που λαμβάνει, όταν η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τη ρώτησε για τη διάθεση της τις τελευταίες ημέρες.

«Σκέφτομαι και τα θετικά και τα αρνητικά σχόλια, κανείς δεν είναι τέλειος και είμαι και ένα κορίτσι που δεν έχω και πάρα πολλές εμπειρίες, ούτε στην τηλεόραση ούτε και γενικά στη ζωή μου και προχωράω με τις σκέψεις μου και θα το βρω», ανέφερε.

«Εμείς σε προειδοποιήσαμε και δεν το καταλάβαινες, σου λέγαμε γίνεσαι αγενής, ειρωνική, εριστική. Αυτό το προφίλ που βγάζεις λοιπόν προς τα έξω δεν είναι ωραίο, δεν σε τιμά. Και πάντα να θυμάσαι ότι η ευγένεια είναι πολιτισμός. Δεν θα προχωρήσω άλλο», απάντησε η Μπέττυ Μαγγίρα.

«Δεν θεωρώ ότι ήμουν αγενής, αλλά ήταν ο τρόπος μου λάθος. Γιατί ούτε έθιξα κάποιον, ούτε χαρακτήρισα κάποιον άσχημα, ούτε έβρισα κάποιον. Ήταν ο τρόπος μου λάθος και το δέχομαι. Αγενής δεν ήμουν, αυτό δεν το δέχομαι. Γιατί αγενής γίνεται κάποιος όταν βρίζει, όταν μιλάει άσχημα», υπερασπίστηκε τον εαυτό της η Ιωάννα Σιαμπάνη.

Δείτε το βίντεο από το Zappit.gr: