Τα αρνητικά σχόλια στο My Style Rocks αγρίεψαν την Εύα Μπάση

Τα αρνητικά σχόλια στο My Style Rocks αγρίεψαν την Εύα Μπάση

Το μήνυμα «καρφί» της παίκτριας

Πρόκειται για μια από τις πιο πολυσυζητημένες παίκτριες του My Style Rocks 2. Η Εύα Μπάση, ενώ στην αρχή του παιχνιδιού, άκουγε από την κριτική επιτροπή μόνο θετικά σχόλια, όσο πλησιάζουμε προς τον μεγάλο τελικό, φαίνεται αυτό να έχει αλλάξει.

Η κριτική που δέχεται τόσο από τις συμπαίκτριες της όσο και από τους Στέλιο Κουδουνάρη, Μπέττυ Μαγγίρα και Δημήτρη Αργυρόπουλο, είναι συχνά αρνητική και οι βαθμοί της αρκετά χαμηλοί.

Η Εύα Μπάση, δέχεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, πολλά σχόλια από διαδικτυακούς της φίλους οι οποίοι παρακολουθούν το παιχνίδι και την στηρίζουν.

Ένα από αυτά τα μηνύματα «ανέβασε» η παίκτρια στα Instastories της θέλοντας να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Χωρίς λόγο δεν γίνεται τίποτα σε αυτήν τη ζωή, όλο και κάποιον λόγο έχουν, απλά μερικοί είναι τυφλοί ή τους έχει φάει η μανία τους εναντίον μου και δεν βλέπουν πίσω από τα γεγονότα τι γίνεται αλλά μένουν στην εικόνα που θέλουν να βγάλουν για μένα... θα μιλήσω όταν πρέπει... Να είσαι σίγουρος.» έγραψε η Εύα Μπάση αφήνοντας να εννοηθεί πως κάποιοι θέλουν να την βγάλουν εκτός παιχνιδιού δημιουργώντας αρνητικές εντυπώσεις για εκείνη.

Δείτε την ανάρτηση της: