Your Face Sounds Familiar: «Έκλεισε» η κριτική επιτροπή λίγο πριν την πρεμιέρα

Your Face Sounds Familiar: «Έκλεισε» η κριτική επιτροπή λίγο πριν την πρεμιέρα

Η Μιμή Ντενίση και οι τρεις άντρες που θα είναι στο πλευρό της

Το «Your Face Sounds Familiar» επιστρέφει στις τηλεοπτικές οθόνες και οι υπεύθυνοι του Ant1 φιλοδοξούν να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών τα κυριακάτικα βράδια.

Μεγάλο μυστήριο επικρατούσε μέχρι στιγμής για τα μέλη της κριτικής επιτροπής αφού αρκετά ονόματα ακούγονταν αλλά όλα διαψεύστηκαν. Το μόνο όνομα που ήταν σίγουρο, ήταν αυτό της Μιμής Ντενίση.

Πέντε μόλις μέρες πριν την εντυπωσιακή πρεμιέρα του παιχνιδιού και επιτέλους τα μέλη της κριτικής επιτροπής «έκλεισαν».

Στο πλευρό λοιπόν της ηθοποιού, θα πάρουν θέση τρεις άντρες. Δημήτρης Σταρόβας, Αλέξης Γεωργούλης και Γιώργος Μαζωνάκης πρόκειται να είναι οι κριτές που θα βαθμολογούν τις εμφανίσεις των διαγωνιζομένων.

Την Κυριακή 27 Ιανουαρίου στις 20.45 έχει προγραμματιστεί η πρεμιέρα του παιχνιδιού μιμήσεων το οποίο θα φέρει στα σπίτια μας τα μεγαλύτερα αστέρια της παγκόσμιας αλλά και της εγχώριας μουσικής βιομηχανίας.

Η Μαρία Μπεκατώρου, στον ρόλο της παρουσιάστριας θα υποδεχθεί τους δέκα διαγωνιζόμενους.

Οι Αργύρης Αγγέλου, Ευθύμης Ζησάκης, Μελίνα Μακρή, Βαγγέλης Παναγόπουλος, Κατερίνα Στικούδη, Ίαν Στρατής, Πασχάλης Τσαρούχας, Εύα Τσάχρα, Ελένη Φιλίνη και Χρύσπα, θα ανέβουν στη σκηνή του «Your Face Sounds Familiar» και θα χαρίσουν στους τηλεθεατές ένα μοναδικό show.

Φυσικά, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, έτσι και φέτος το «Your Face Sounds Familiar» θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα αφού ο νικητής του κάθε επεισοδίου έχει τη δυνατότητα να προσφέρει το χρηματικό έπαθλο σε Ίδρυμα ή σε Σωματείο της επιλογής του.