Πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Πένθος για τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Το αποκάλυψε η Φαίη Σκορδά στον «αέρα» της εκπομπής 

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος είναι η «χαρά» της ζωής και με κάθε του ατάκα κάνει το πάνελ της εκπομπής «Πρωινό» να γελάνε. Σήμερα το πρωί όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους τηλεθεατές αφού ο παρουσιαστής απουσίαζε από την εκπομπή και η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε το γιατί.

Ο πατέρας του Δημήτρη Ουγγαρέζου «έφυγε» από τη ζωή ξαφνικά σκορπώντας θλίψη στους οικείους του.

«Ο Δημητρός μας έχασε τον μπαμπά του. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε την εκπομπή κανονικά, αλλά μας συγχωρείτε γιατί είμαστε όλοι πολύ συγκινημένοι» είπε η Φαίη Σκορδά στην αρχή της εκπομπής με τρεμάμενη φωνή.

Η Γιορτή του Πατέρα και το μεγάλο «ευχαριστώ»

Ο παρουσιαστής, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με αφορμή την Γιορτή του Πατέρα, το καλοκαίρι, είχε κάνει μια ανάρτηση μέσω της οποίας «σύστησε» τον μπαμπά του στους διαδικτυακούς του φίλους και του είχε πει ένα μεγάλο «ευχαριστώ».

«Δεν έχω ιδέα αν μπορούν οι λέξεις να χωρέσουν όλα εκείνα για τα οποία θέλω να ευχαριστήσω τον καπτα-Γιώργη...ή μάλλον έχω: Δε μπορούν. Σ ’ευχαριστώ που δεν ήσουν τέλειος. Που έκανες λάθη και με έμαθες πώς είναι να μαθαίνεις απ’τα λάθη σου, να αγαπάς τους ανθρώπους, να εκτιμάς τη γενναιοδωρία και να αντιδράς στην αδικία - ακόμη κι όταν δε αφορά εσένα, αλλά αφορά τον διπλανό σου. Με έκανες άνθρωπο, ίσως όχι τόσο δυνατό, αλλά σίγουρα επίμονο, δίκαιο και δοτικό. Σ’ ευχαριστώ που μου δίδαξες να προχωρώ και να εξελίσσομαι προς το τέλειο, αναγνωρίζοντας πως ο ίδιος δεν είμαι τέλειος. Τελικά, κοίτα που βρήκα λόγια για να σ’ευχαριστήσω, ξέρω όμως ότι μια λέξη αρκούσε: Μπαμπά, ευχαριστώ. Πέμπτη είναι ακόμη, η γιορτή του πατέρα είναι αυτήν την Κυριακή. Άντε, πηγαίνετε να του πάρετε ένα μοναδικό δώρο, όπως είναι εκείνος κι εσείς γι’αυτόν..» είχε γράψει τότε στην λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Παρακαλούμε περιμένετε ...