Προσπαθούν να χωρίσουν τις κλίκες οι υπεύθυνοι του My Style Rocks

Προσπαθούν να χωρίσουν τις κλίκες οι υπεύθυνοι του My Style Rocks

Ακόμα μια αλλαγή στο πλατό του παιχνιδιού

Τα νεύρα και οι εντάσεις στο πλατό του My Style Rocks είναι δεδομένες σχεδόν σε κάθε επεισόδιο. Αποκορύφωμα το χθεσινό Gala του παιχνιδιού, όπου οι κριτές ξέσπασαν κατά των παικτριών και ούτε λίγο ούτε πολύ τις κατηγόρησαν ότι βαθμολογούν βάση στρατηγικής.

Μάλιστα ο Στέλιος Κουδουνάρης, τόνισε πως υπάρχουν δυο πτέρυγες, η αριστερή και η δεξιά και πως στη μια πτέρυγα οι παίκτριες βαθμολογούν αντικειμενικά ενώ στην άλλη βάση στρατηγικής.
Οι υπεύθυνοι του My Style Rocks 2 για να αποφύγουν περαιτέρω…. ξεκατινιάσματα ανάμεσα στις παίκτριες αποφάσισαν για ακόμη μια φορά να τους αλλάξουν θέση.

Στην αρχή του επεισοδίου, η παρουσιάστρια Κωνσταντίνα Σπυροπούλου υποδέχτηκε τις παίκτριες στο πλατό λέγοντας τους: «Καλή εβδομάδα κορίτσια. Τι κάνετε; Βλέπω αλλάξατε θέσεις… Οι κριτές σας άλλαξαν; Τι έγινε;»

Τον λόγο πήραν οι κριτές οι οποίοι αναφερόμενοι ξανά στις πτέρυγες ξεκαθάρισαν: «Είπαμε λίγο να τις ανακατεύσουμε τις κοπέλες γιατί είχαν χωριστεί σε δύο πτέρυγες. Δεν κάναμε μεγάλες αλλαγές, έχουν μείνει και λίγες, οπότε τι αλλαγές να κάνεις;»