Η Αγγελική Νικολούλη συγκλονίζει με την εξομολόγηση της: Έτσι γράφονται οι τραγωδίες

Η Αγγελική Νικολούλη συγκλονίζει με την εξομολόγηση της: Έτσι γράφονται οι τραγωδίες

Το οικογενειακό δράμα που αποκάλυψε

Με μια ανάρτηση της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αγγελική Νικολούλη αποκάλυψε το οικογενειακό δράμα στενών της φίλων που βίωσαν μια τραγωδία.

«Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες» καταλήγει η Αγγελική Νικολούλη, μιλώντας για την οικογένεια του Βασίλη Πασχούδη. Πατέρας και γιος χτυπήθηκαν από την ίδια ασθένεια με μικρή χρονική διαφορά. Ο πρώτος επέλεξε να διακόψει τη θεραπεία του νωρίτερα, προκειμένου να φύγει πριν από το παιδί του και να μην το δει να σβήνει. Τραγική φιγούρα, η σύζυγος και μητέρα, που έμεινε πια πίσω μόνη της.

Ολόκληρη η ανάρτηση της δημοσιογράφου:

«Τα χαμόγελα αυτής της όμορφης οικογένειας έσβησαν… Ο Βασίλης Πασχούδης, ο γυναικολόγος και φιλαράκι μου και ο μοναχογιός του Χρήστος, χτυπήθηκαν με μικρή χρονική διαφορά από την ίδια ασθένεια… Ο πατέρας διέκοψε πριν λίγους μήνες τη θεραπεία του για να φύγει πρώτος… Να μη δει τον γιο του να χάνεται… Τώρα, τον ακολούθησε το χαμογελαστό παιδί της παρέας μας. Το υπέροχο αυτό πλάσμα. Η Μάτα, η γλυκιά μάνα και σύζυγος, έμεινε πίσω παγωμένη, άδεια… Έτσι ξαφνικά γράφονται φίλοι μου οι τραγωδίες…».