Οι αποκαλύψεις Ουγγαρέζου για την περίοδο που δεν μιλούσε με τον Λιάγκα

Οι αποκαλύψεις Ουγγαρέζου για την περίοδο που δεν μιλούσε με τον Λιάγκα

Γιατί τον είχε μπλοκάρει από τα social media

Γιώργος Λιάγκας και Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μια συνεργασία και μια φιλία που έχει περάσει από χίλια κύματα. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος βρέθηκε καλεσμένος στον Alpha και στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και μίλησε για την εποχή που δεν μιλούσαν αλλά και για το πως αποκαταστάθηκαν οι σχέσεις τους. Αναφέρθηκε μάλιστα και στο γεγονός ότι από τους πρώτους που είχε μπλοκάρει από τα social media ήταν ο Γιώργος Λιάγκας.

«Από τους πρώτους πρέπει να ήταν ο Γιώργος Λιάγκας. Τότε που είχαν φύγει και υπήρχε όλο αυτό και ξέραμε ότι ο ένας βρίζει τον άλλον, όχι μπροστά από τις κάμερες ευτυχώς, γιατί γενικότερα τα θέματα μου τα λύνω από πίσω από τις κάμερες. Νομίζω ότι και εκείνοι με ξεακολούθησαν και εγώ», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στο «Καλύτερα δε γίνεται» και λίγο αργότερα αποκάλυψε και τον τρόπο που έσπασε για πρώτη φορά ο πάγος.

«Είμαστε στα βαφτίσια παιδιού της Σταματίνας Τσιμτσιλή νομίζω. Και είναι η πρώτη φορά που βρισκόμαστε και είμαστε σε μια ροτόντα. Είχαμε ζητήσει να είμαστε σε διαφορετικές. Και περνάει και ήταν με τον Γιάννη ο οποίος με θυμήθηκε και πήγε να παίξουμε κρυφτό και πάει να κρυφτεί και γυρνάει και μου κάνει ο Λιάγκας "χεχεχε, σε βλέπει και κρύβεται κάτω από το τραπέζι, ούτε αυτός δεν σε μπορεί" και του λέω "εσύ δε χωράς να μπεις κάτω από το τραπέζι". Ήταν κακία στην κακία αυτό, αλλά γέλασε και έτσι έσπασε ο πάγος. Δεν ξαναμιλήσαμε. Μιλήσαμε μετά από καιρό που βρεθήκαμε. Έσπασε ο πάγος αλλά δεν το εκμεταλλευτήκαμε. Κάποια στιγμή συζητήσαμε και βρεθήκαμε στο σπίτι του».