Η ανάρτηση της Σοφίας Τσίπα μετά την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ

Η ανάρτηση της Σοφίας Τσίπα μετά την απόλυσή της από τον ΣΚΑΪ

«Ταίριαξα εκεί. Και σιγά-σιγά ζυμώθηκα»

Η δημοσιογράφος Σοφία Τσίπα βρέθηκε στη λίστα των απολυμένων από τον ΣΚΑΪ, μετά την απόφαση του τηλεοπτικού σταθμού να απομακρύνει 12 εργαζόμενους οι οποίοι απάντησαν με 48ωρη απεργία.

Η δημοσιογράφος, με ένα μακροσκελές κείμενο κάνει μια αναδρομή στα 10 χρόνια της στον τηλεοπτικό σταθμό του Φαλήρου και αναφέρεται σε δουλειές και πρόσωπα που σημάδεψαν την πορεία της στον ΣΚΑΙ.

3
σχόλια
  1. avatar όρκους πίστης στην ιδιοκτησία του σταθμού

    Δεν ξέρω πού εδράζεται η αισιοδοξία της η κυρία Τσίπα. Πιθανόν πιστεύει ότι δίνοντας όρκους πίστης στην ιδιοκτησία του σταθμού, εκείνη κάποια στιγμή θα την ξαναπροτιμήσει – λέγεται εξάλλου πως ο Γιάννης Αλαφούζος έχει νέο μιντιακό εγχείρημα στα σκαριά -, ή τουλάχιστον θα την προσλάβει κάποιος άλλος εργοδότης του χώρου, ο οποίος είναι γεμάτος “Αλαφούζους”, που μόνο σε αποχρώσεις (πολιτικές και επιχειρηματικές) διαφέρουν μεταξύ τους.

  2. avatar γλυψε, κ αλλο, το αφεντικο

    Η τύχη της δημοσιογράφου μου είναι άγνωστη και αδιάφορη, γενικός κανόνας είναι πάντως πως όσο μεγάλη έκκριση σιέλου κι αν έχει κανείς σε κάποιο χώρο εργασίας, πάντα υπάρχει εκείνος που θα παράγει περισσότερο, ενώ και η αυξημένη ευλυγισία της σπονδυλικής στήλης δεν προστατεύει εσαεί από κατάγματα. Επίσης δεν αρκεί να έχεις το όνομα (ή έστω το επίθετο) για να έχεις και τη χάρη.

  3. avatar τα σάλια της μας έπνιξαν

    Οι εθελόδουλοι ύμνοι της εν λόγω απολυμένης δυσκολεύουν είναι η αλήθεια ακόμα περισσότερο την ήδη περιορισμένη διάθεση αλληλεγγύης αρκετών συμπολιτών μας στην απεργία του σταθμού. Από τη μια είναι κατανοητή η αρνητική αυτή προδιάθεση, δεδομένου όχι μόνο του προπαγανδιστικού ρόλου του σταθμού – αυτό από μόνο του δε λέει και τόσα πολλά, καθώς όλοι ανεξαιρέτως οι σταθμοί υπηρετούν τα συμφέροντα των ιδιοκτητών τους, ή της κυβέρνησης, αν μιλάμε για την ΕΡΤ – , αλλά και του επανειλημμένου ιστορικού απεργοσπασίας των εργαζόμενων, προφανώς κατόπιν πίεσης από την εργοδοσία (για κάποιους τουλάχιστον, αφού είμαστε βέβαιοι πως άλλοι έσπαγαν τις απεργίες ενθουσιωδώς).

Παρακαλούμε περιμένετε ...