Ποια θα υποδυθεί την Barbie στην πρώτη ταινία της διάσημης κούκλας

Ποια θα υποδυθεί την Barbie στην πρώτη ταινία της διάσημης κούκλας

Θα πρωταγωνιστήσει η προταθείσα για Όσκαρ Αυστραλή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι

Η Αυστραλή ηθοποιός Μάργκοτ Ρόμπι θα υποδυθεί τη Barbie, στην πρώτη live-action ταινία για την εμβληματική και ταυτόχρονα αμφιλεγόμενη κούκλα, που ακολούθησε πολλές καριέρες στην 60χρονη ζωή της.

Η εταιρεία κατασκευής παιχνιδιών Mattel και η εταιρεία παραγωγής Warner Bros ανακοίνωσαν σήμερα, ότι θα συνεργαστούν, για να κάνουν την ταινία με πρωταγωνίστρια την 28χρονη Ρόμπι, η οποία θα είναι επίσης συμπαραγωγός. Ούτε η πλοκή, ούτε ο τίτλος, ούτε η ημερομηνία προβολής ανακοινώθηκαν στο δελτίο τύπου, που εκδόθηκε για την ταινία, η οποία θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες 60 χρόνια αφότου η κούκλα Barbie πρωτοκυκλοφόρησε τον Μάρτιο του 1959.

Η Μάργκοτ Ρόμπι, που έχει προταθεί για βραβείο Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία «Ι, Tonya», είπε πως ελπίζει, ότι η ταινία θα «έχει έναν εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στα παιδιά και στο κοινό παγκοσμίως». «Η Barbie ενθάρρυνε τα παιδιά να φανταστούν τους εαυτούς τους σε φιλόδοξους ρόλους, όπως πριγκίπισσα ή πρόεδρος» τονίζει η ηθοποιός σε μια ανακοίνωση.

Η Barbie υιοθέτησε περισσότερες από 200 καριέρες στην πολυετή πορεία της, μεταξύ αυτών δασκάλα αλλά και αστροναύτης. Είναι η διασημότερη κουκλα στον κόσμο και πολιτιστικό είδωλο που εξύμνησαν ο Άντι Ουόρχολ, αλλά και το μουσείο του Λούβρου στο Παρίσι.