«Μεγαλοστέλεχος του OPEN με είχε προσκυνήσει, πόσο αστείο»

«Μεγαλοστέλεχος του OPEN με είχε προσκυνήσει, πόσο αστείο»

Οι αποκαλύψεις του Παναγιώτη Ραφαηλίδη για την απόλυση του από το OPEN

Για την απόλυση του από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN μίλησε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η οποία έγινε λίγο μετά την πρεμιέρα του προγράμματος. Ο γνωστός τραγουδιστής, που ήταν στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανέφερε:

«Έρχεται στο μυαλό μου μια εικόνα πολύ αστεία και σαν αστεία θα την μοιραστώ μαζί σας. Μεγαλοστέλεχος του καναλιού με προσκύνησε, πόσο αστείο! Μπαίνω μέσα, με προσκυνάει και λέω ή έχω να κάνω με τρελούς ή είναι κάτι εκπληκτικό που κι εγώ δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Τελικά ήταν το πρώτο. Δεν είχα επικοινωνία από εκεί και πέρα με αυτό το στέλεχος. Δηλαδή, μία που με προσκύνησε, μια δυο επαφές στην πορεία μια χαρά γελάκια αγκαλίτσες και φιλάκια, και μετά όταν προέκυψε η αποχώρηση έγινε μπουχός.

Από τη μία στεναχωρήθηκα γιατί έχασα τη δουλειά μου. Από την άλλη δεν με αξιοποιούσαν, ένιωθα ότι αυτός ο μήνας ήταν πάρα πολύ ζημιογόνος για την παρουσία μου στην τηλεόραση.

Θα συζητούσα ξανά με το συγκεκριμένο κανάλι στην περίπτωση που αλλάξει εντελώς η διοίκηση και έρθουν άλλοι άνθρωποι που δεν θα έχω διαμορφωμένη αρνητική άποψη γι’ αυτούς. Το κανάλι δεν μου φταίει, ούτε οι τόσοι άνθρωποι που δουλεύουν σε αυτό μου φταίνε».

Παρακαλούμε περιμένετε ...