Απολύθηκε από το Open ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Απολύθηκε από το Open ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης

Η ανάρτηση του στο Instagram και το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου της οποίας ήταν συνεργάτης

Την απόλυση του από τον τηλεοπτικό σταθμό Open σχολίασε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης που μέχρι και την προηγούμενη εβδομάδα ήταν στενός συνεργάτης της Κατερίνας Καινούργιου.

Το μεσημέρι της Κυριακής ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε την δική του απάντηση, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, με την Κατερίνα Καινούργιου να κάνει το δικό της σχόλιο, κάτω από τη φωτογραφία του.

Στη λεζάντα έγραψε χαρακτηριστικά: «Απολύθηκα από το Open λόγω... περικοπών. Αυτή ήταν η κατάληξη μίας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο προσωπο μου. Μία κατάληξη πραγματικά ... beyond  my imagination.

Παρά το αρχικό σοκ, αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν όντως συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους.

Δεν νιώθω μόνος, και δυστυχώς δεν είμαι μόνος αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με μένα, απομακρύνθηκαν κι άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι και συνεργάτες. Κι όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια.

Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που όλοι λένε πάντα: "όλα για καλό". Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας».