Οι «ηχηρές» κινήσεις για τη στελέχωση του νέου καναλιού του Β. Μαρινάκη

Οι «ηχηρές» κινήσεις για τη στελέχωση του νέου καναλιού του Β. Μαρινάκη

Βρήκε στέγη ο σταθμός

Με εντατικούς ρυθμούς φαίνεται πως «χτίζεται» το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη μετά την αίτηση που κατέθεσε ο επιχειρηματίας για την τηλεοπτική άδεια που δεν είχε κατοχυρωθεί από κανέναν σταθμό ή σχήμα.

Το νέο κανάλι φαίνεται πως βρήκε ήδη στέγη στα κτίρια του πάλαι ποτέ «Alter Channel». Ενώ από το Alter φαίνεται πως δεν θα αξιοποιηθούν μόνον οι εγκαταστάσεις αλλά και πρόσωπα.

Ήδη βρίσκονται σε τελικό στάδιο, σύμφωνα με την εφημερίδα Νέα Σελίδα, οι μεταγραφές πασίγνωστων παρουσιαστών.

Για τα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το κανάλι τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Η πρώτη που έκλεισε εδώ και καιρό είναι η Πόπη Τσαπανίδου, ενώ για το κεντρικό δελτίο ειδήσεων η επικρατέστερη είναι η Όλγα Τρέμη.

Μάλιστα σύμφωνα με ανθρώπους που γνωρίζουν πρόσωπα και καταστάσεις η πρώην παρουσιάστρια του Mega δεν θα είναι το μόνο πρόσωπο από το δελτίο ειδήσεων του καναλιού που θα μετακομίσει στο κανάλι του Μαρινάκη. Παίζει δυνατά και το όνομα γνωστού και πολυσυζητημένου συναδέλφου της,  καθώς θα δοθεί ιδιαίτερη βάση στον ενημερωτικό τομέα.

Με το νέο τηλεοπτικό σταθμό ο επιχειρηματίας ενισχύει την παρουσία του στον κλάδο των μίντια. Ο ιδιοκτήτης του ομίλου ΜΜΕ Alter Ego έχει στην κατοχή του μεταξύ άλλων τις εφημερίδες «Βήμα», «Νέα» ενώ σύμφωνα με το δημοσίευμα κατοχύρωσε τρεις τίτλους εφημερίδων της βόρειας Ελλάδας: Πρόκειται για τους τίτλους «Φωνή του Βορρά», «Φωνή της Μακεδονίας» και «Αστέρι της Μακεδονίας».

Παρακαλούμε περιμένετε ...