Η Ορθούλα Παπαδάκου και η μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας

Η Ορθούλα Παπαδάκου και η μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας

«Ήμουν σπίτι κι έτρωγα και ξαφνικά άρχισε να τρέμει το χέρι μου»

Για το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μίλησε η Ορθούλα Παπαδάκου καθώς και τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέχρι να διαγνωσθεί η ασθένεια που πάσχει.

Η ίδια βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη και συγκλόνισε με την εξομολόγηση για τη μάχη της με την σκλήρυνση κατά πλάκας.

«Η διάγνωσή μου έγινε το 2011. Ταλαιπωρήθηκα αρκετά, πάρα πολύ. Τους πήρε περίπου δύο μήνες να καταλάβουν τι έχω. Ήμουν σπίτι κι έτρωγα και ξαφνικά άρχισε να τρέμει το χέρι μου. Τότε έκανα πέντε με έξι ώρες γυμναστική την ημέρα και λέω "κάτι συνέβη". Ύστερα είχα κάτι μουδιάσματα και πήγα στο νοσοκομείο. Όταν αισθάνθηκα τρέμουλο και μούδιασμα στα δεξιά είπα ότι κάτι δεν πάει καλά.

Υπήρχε φόβος και αμέσως πήγα νοσοκομείο. Εκεί δεν μπορούσαν να βρουν τι έχω. Είχαν κάνει άλλη διάγνωση, έλεγαν ότι έχω πάθει μικρά εγκεφαλικά, που δεν μπορούσα να το πιστέψω. Μπαινόβγαινα περίπου δύο μήνες στο νοσοκομείο και στο τέλος μου φέρανε ψυχολόγο και ουσιαστικά μου λέγανε ότι είμαι τρελή», είπε μεταξύ άλλων η Ορθούλα Παπαδάκου.

Παρακαλούμε περιμένετε ...