«Μετά τους “Ψίθυρους Καρδιάς” οι προτάσεις που με έκαναν ήταν όλες ίδιες»

«Μετά τους “Ψίθυρους Καρδιάς” οι προτάσεις που με έκαναν ήταν όλες ίδιες»

Η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους αναφέρθηκε στις αντδράσεις του κόσμου από την επιτυχία του σήριαλ

Για τον ρόλο της Ερατώς στους «Ψίθυρους Καρδιάς» και την τεράστια απήχηση που είχε στο κοινό μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους. Η γνωστή ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη του Νίκου Μουτσινά και σχολίασε:

«Δεν είχα κάνει άλλο ρόλο πριν την Ερατώ στους "Ψίθυρους καρδιάς". Ήταν αυτός ο πρώτος μου ρόλος. Στην αρχή ήταν λίγο περίεργα. Την πρώτη φορά που με χαιρέτισαν στο δρόμο, νόμιζα ότι τον άνθρωπο που με χαιρετάει τον ξέρω αλλά δεν τον θυμάμαι. Αλλά όταν είδα ότι αυτό συνεχίζει να συμβαίνει και παρακάτω πιο μαζικά λέω ότι δεν μπορεί να τους ξέρω όλους αυτούς και να μην τους θυμάμαι. Στην αρχή με έπιασε μια αγοραφοβία, ήταν λίγο δύσκολο. Το ξεπέρασα πολύ μετά. Έπρεπε να τελειώσουν οι «Ψίθυροι Καρδιάς», να περάσει ένα διάστημα και μετά να το ξεπεράσω.

Μετά τους «Ψίθυρους Καρδιάς» έκανα ένα off, οι προτάσεις που με έκαναν τότε ήταν όλες ίδιες, λες και ξαφνικά έπρεπε να παίζω μόνο την τσιγγάνα. Ήταν πολύ κοντά σε αυτό. Και μάλιστα με είχαν πάρει κάποια στιγμή για θέατρο ότι ήθελαν να μου προτείνουν κάτι τελείως διαφορετικό, ότι δεν έχει καμία σχέση. «Λοιπόν θα είσαι μια τσιγγάνα…».