Η πρεμιέρα της Σπυροπούλου στο «My Style Rocks» και η πρώτη κόντρα

Η πρεμιέρα της Σπυροπούλου στο «My Style Rocks» και η πρώτη κόντρα

Με την παρέμβαση της παρουσιάστριας «για τη γυναίκα του Καίσαρα που πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται» τα πνεύματα ηρέμησαν

Επιστροφή στην τηλεόραση για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία καλησπέρισε σήμερα τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή του νέου κύκλου του My Style Rocks, από την θέση της οικοδέσποινας του σόου.

Προτού υποδεχτεί την κριτική επιτροπή και τις 11 διαγωνιζόμενες, η ξανθιά παρουσιάστρια, σημείωσε: «Καλωσήρθατε στο My Style Rocks, την πιο μοδάτη εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης. Επιστρέψαμε πιο ανανεωμένοι, κεφάτοι και φυσικά με στυλ. Η εκπομπή που όλοι αγαπήσαμε είναι και πάλι εδώ. Εύχομαι να γίνει η καθημερινή μας συνήθεια».

Και για να πιάσει η ευχή, λίγο αργότερα ακολούθησε και η πρώτη κόντρα μεταξύ δύο κοριτσιών.

Αφορμή στάθηκε η εμφάνιση μιας 28χρονης παίκτριας στην πασαρέλα και το σχόλιο μίας συμπάικτριάς της, ότι το ρούχο που επέλεξε δεν ταιριάζει με την ηλικία της καθώς «κάποια κομμάτια είναι λίγο βαριά».

Η παίκτρια ντυμένη σαν Πρώτη Κυρία εξήγησε ότι στο consept της πηγαίνει στον Λευκό Οίκο με τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πρωθυπουργός της Ιταλίας, και ότι, ούτως ή άλλως στην προσωπική της ζωή ντύνεται αναλόγως, λόγω του επαγγέλματός της που απαιτεί ένα πιο σοβαρό προφίλ.

Με την παρέμβαση της Σπυροπούλου «για τη γυναίκα του Καίσαρα που πρέπει να είναι αλλά και να φαίνεται» τα πνεύματα ηρέμησαν και το σόου συνεχίστηκε...