Χρειάζομαι ένα φίλο για να πιω το τσάι μου

Από την Κατερίνα Μαραγκού

 Κι όμως από δω και στο εξής θα μπορείτε να πίνετε το τσάι σας με παρέα ακόμα και αν είστε μόνοι στο σπίτι.

Αν μέχρι τώρα το αγαπημένο σας τσάι, δεν ήταν το τσάι σε φακελάκια, αλλά συμβιβαζόσασταν γιατί δεν μπορούσατε πρακτικά να κάνετε κάτι διαφορετικό, τότε η λύση που σας προτείνουμε θα σας αρέσει πολύ. Το ζητούμενο είναι να πίνετε «τσάι του βουνού» ή οποιοδήποτε άλλο τσάι σε μορφή βοτάνων,  χωρίς όμως να πρέπει κάθε φορά να το σουρώνετε για να μην αιωρούνται υπολείμματα φύλλων στο φλιτζάνι σας. 

Πρόκειται για ένα έξυπνο και οικονομικό γκατζετάκι που ουσιαστικά θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και μεταφορικά ομορφότερη.

Ένα μικροσκοπικό ανθρωπάκι στο εσωτερικό του σώματός του θα «αποθηκεύσει» το προϊόν που εσείς θα επιλέξετε  και στη συνέχεια θα κάνει μια βουτιά στο φλιτζάνι σας προκειμένου να ελευθερώσει όλη τη γεύση και τα αρώματα του αγαπημένου σας τσαγιού.

Το συγκεκριμένο γκάτζετ είναι κατασκευασμένο από ανθεκτική σιλικόνη, οπότε δεν παθαίνει τίποτα με την βύθισή του στο καυτό νερό. Αντιθέτως δημιουργεί μια πολύ όμορφη εικόνα, καθώς τον βλέπετε να χαλαρώνει μέσα στο φλιτζάνι σας να έχει βουτήξει σε πισίνα. Και ενώ εσείς τον χαζεύετε εκείνος απελευθερώνει από τις τρυπούλες του παντελονιού του γεύσεις και αρώματα.

Καλή απόλαυση!