Βραβείο design για ελληνικό ζαχαροπλαστείο

Το ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Παρλιάρου στην Κηφισιά φιγουράρει στις πρώτες θέσεις

Τα διεθνή βραβεία που απονέμει κάθε χρόνο το περιοδικό Travel & Leisure της Νέας Υόρκης, περιλαμβάνουν στο σύνολο 10 διαφορετικές κατηγορίες, ενώ στην κριτική τους επιτροπή βρίσκονται οι πλέον καταξιωμένοι άνθρωποι του χώρου του design όπως η Deborah Berke και η Rebecca Minkoff.

Σε ό, τι αφορά στις φετινές απονομές ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί πως είναι η πρώτη φορά που ένα ελληνικό κατάστημα παίρνει την πρώτη θέση και μάλιστα έχοντας τρομερά ισχυρούς αντιπάλους όπως η Zaha Hadid.
Το ζαχαροπλαστείο του Στέλιου Παρλιάρου “Γλυκές Αλχημείες”, απέσπασε την πρώτη θέση στην κατηγορία “Best Retail” και αποτελεί δημιούργημα της ομάδας του Στέλιου Κόη “Kois Associates Architects”.
Θα το συναντήσετε Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά.