Φεστιβάλ σοκολάτας στην Αθήνα

Για 5η συνεχή χρονιά, το ταξίδι στον γλυκό κόσμο της σοκολάτας ξεκινάει στον Αστέρα Βουλιαγμένης.

'Ετσι, όσοι βρεθούν στο Arion Resort & Spa, στο Astir Palace από τις 23 Φεβρουαρίου ως και τις 17 Μαρτίου θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πιο γλυκά Σαββατοκύριακα του χειμώνα.
Το Chocolating 2013 ξεκινά και μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε μυστικές συνταγές και παραδοσιακές σοκολατο-λιχουδιές και όλα αυτά σε ένα περιβάλλον που περιτριγυρίζεται από τι άλλο; Τόνους σοκολάτας!

Οι pastry chef Φραντζέσκος Σώζος από τον Αστέρα Βουλιαγμένης και Δημήτρης Χρονόπουλος από τη σοκολάτα Valhrona δημιουργούν το ιδανικό μέρος για τους εραστές της σοκολάτας, ενώ ο σεφ του ξενοδοχείου Στράτος Καλαθάκης μας προσκαλεί να δοκιμάσουμε πρωτότυπες γεύσεις με συστατικά από σοκολάτα.

Οι εκδηλώσεις στη διάρκεια της γιορτής είναι πολλές και εξαιρετικά ενδιαφέρουσες για τους μικρούς και μεγάλους επισκέπτες και περιλαμβάνουν: Σοκολατένιες δημιουργίες ζωντανά από τους σεφ, μπουφέ με σοκολατένιες γεύσεις, τρούφες και συντριβάνια σοκολάτας, φοντί και σούπα σοκολάτας, αλμυρές γεύσεις σε τάπας με σοκολάτα, σοκολατένια ροφήματα, ποτά και κοκτέιλ με συστατικά σοκολάτας και συνδυασμοί με σοκολάτα και κρασί, σοκολατένιο σπίτι με πολλές εκπλήξεις, σοκολατοquiz και “Ταξίδια” στην ιστορία της σοκολάτας.

H τιμή εισόδου στο “Chocolating 2013”, είναι €15 το άτομο και €8 για τα παιδιά από 5 έως 12 ετών.
Επίσης, κάθε Κυριακή από τις 14.00-16.00 θα γίνονται σεμινάρια σοκολάτας και αλμυρών γεύσεων με σοκολάτα από τον pastry chef του Αστέρα Βουλιαγμένης Φραντζέσκο Σώζo, με χρέωση συμμετοχής €30 το άτομο, που περιλαμβάνει και συμμετοχή στο “Chocolating 2013”.

 Το "Chocolating 2013" θα γίνει τα Σαββατοκύριακα 23 -24 Φεβρουαρίου και 2-3, 9-10, και 16-17 Μαρτίου από τις 12:00 έως 23:00, στο χώρο του εστιατόριου IL Tramontο.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στο 210 8902000 ή επισκεφτείτε www.arionresortathens.com, www.astir-palace.com