Ένας αστερόκοσμος στη Θεσσαλονίκη

Μια πρωτότυπη πρόταση με ενδιαφέροντα παιχνίδια, δράσεις και κατασκευές ετοίμασε για τις φετινές γιορτές η Θεσσαλονίκη, από τις 8 Δεκεμβρίου.

Ο “Μαγικός Αστερόκοσμος”, περιλαμβάνει ένα μοναδικό παιχνιδόκοσμο, ένα ονειρεμένο Χριστουγεννιάτικο Χωριό καθώς και άλλες δράσεις με πρωταγωνιστές το μάγο, τον Αϊ Βασίλη και το Εργαστήρι των Ξωτικών.

Όσο για τη δράση που θα ξεχωρίσει, δεν είναι άλλη από το ταξίδι μέσα στην εγκατάσταση του Αστερόκοσμου η οποία ξεκινά με το μάγο που δίνει στα παιδιά ένα αστέρι το οποίο θα τους οδηγήσει στον Αϊ Βασίλη.

Τα παιδιά διασχίζουν το Χριστουγεννιάτικο Χωριό και η πρώτη τους στάση ξεκινά από το Αστερόσπιτο στο οποίο γράφουν το γράμμα στον αγαπημένο τους Άγιο, λίγο πριν μπουν μέσα στο σπίτι και τον συναντήσουν.

Σειρά έχουν οι αστερογεύσεις που θα δοκιμάσουν αλλά και τα ατέλειωτα παιχνίδια στον παιχνιδόκοσμο, ο οποίος μάλιστα περιλαμβάνει ένα προηγμένο τεχνολογικά ιπτάμενο δίσκο που όμοιοί του υπάρχουν μόνο 4 στην Ευρώπη.

Το ωράριο λειτουργίας του Αστερόκοσμου θα είναι μέχρι και τις 21 Δεκεμβρίου τις καθημερινές από τις 17.00-22.00 και τα Σαββατοκύριακα από τις 10.00-22.00, ενώ από τις 22/12 και για όλες τις γιορτές το ωράριο θα είναι συνεχές από τις 10.00-22.00.

Είσοδος: Ελεύθερη

Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης: Εγνατίας 154, Θεσσαλονίκη, T. 2310 291 111