3ήμερη γιορτή Ιαπωνικής κουζίνας και κορυφαίων κρασιών

Καλεσμένο του κορυφαίου ιαπωνικού εστιατορίου της Αθήνας θα είναι στο διάστημα 26 με 28 Μαρτίου το Domaines Ott.

Το ξακουστό οινοποιείο της Γαλλικής Ριβιέρας έχει ειδικά για τη συγκεκριμένη περίοδο προγραμματίσει ένα ιδιαίτερο wine pairing πρόγραμμα στο οποίο θα συνδυάζονται αρμονικά κρασιά με Omakase μενού στην τιμή των 75 ευρώ ανά άτομο.

Το μενού περιλαμβάνει:

Πιάτο θαλασσινών συνδυασμένο με DEUTZ Champagne Brut Classic

Μix ορεκτικών του Matsuhisa με BLANC DE BLANCS - Clos Mireille, A.C. Côtes de Provence 2011, Domaines Ott

Μπρόκολο με πικάντικη σάλτσα shiso με LES DOMANIERS A.C. Côtes de Provence 2011, Domaines Ott

Μπαρμπούνια με Jalapeno miso με BANDOL ROSE A.C. Bandol 2011, Domaines Ott

Πάπια με μέλι, βότανακαι teriyaki sauce με BANDOL ROUGE A.C. Bandol 2010, Domaines Ott

Ποικιλία από sushi

Μους σοκολάτας με RAMOS PINTO Vintage Port 2000

(Απόλλωνος 40, Βουλιαγμένη)