Βόρεια Κορέα: Ο επικίνδυνος αριθμός 9!

Η Βόρεια Κορέα είναι μια εξαιρετικά μυστικοπαθής κοινωνία (δείτε το φωτορεπορτάζ εδώ). Μπορεί η δυναστεία των Κιμ να είναι διαβόητη, όμως στην πραγματικότητα λίγα γνωρίζουμε για αυτούς.

Μια ανάλυση που δημοσιεύει ο Guardian όμως εγείρει φόβους ότι η Παρασκευή, 5 Απριλίου ίσως σηματοδοτήσει μια νέα καμπή στις κλιμακούμενες εξελίξεις που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στην κορεατική χερσόνησο. Και όπως αναφέρει η ανάλυση, είναι μια επικίνδυνη μέρα γιατί στη Βόρεια Κορέα υπάρχει ένας μαγικός και συνάμα επικίνδυνος αριθμός! Ο αριθμός 9! (5 Απριλίου= 5/4=5+4=9)

Όλα ξεκίνησαν όταν η Κορέα ελευθερώθηκε από το σκληρό γιαπωνέζικο ζυγό. Τότε, 8 σαμάνοι εκπροσωπούσαν τις 8 επαρχίες της κορεατικής χερσονήσου. Ο ισχυρότερος εξ αυτών, ο σαμάνος της Pyongan-do, μίλησε τότε στον Κιμ Ιλ Σουνγκ και του αποκάλυψε ότι η μοίρα της δυναστείας του ήταν συνυφασμένη με τον αριθμό 9. Ο αριθμός 9 θεωρείται τυχερός στην Ασία.

Πράγματι ο Ιλ Σούνγκ ανακήρυξε την ίδρυση της Λαϊκή Δημοκρατία της Κορέας στις 9 Σεπτέμβρη (9/9, τυχαίο;). Τότε στην επικράτεια της υπήρχαν 5 επαρχίες οι οποίες διαιρέθηκαν σε 9.

Το τάγμα των προσωπικών σωματοφυλάκων των Κιμ αριθμεί 963 άνδρες(6+3=9). Και όχι τυχαία, το διπλό 9 θεωρείται ακόμη πιο τυχερό.

Επίσης στη χώρα υπάρχει η παραγωγή τροφίμων σειράς 9. Τα τρόφιμα αυτά προορίζονται αποκλειστικά για την διατροφή του ηγέτη και της οικογένειας του.

Ο Κιμ Γιονγκ Ιλ γεννήθηκε στις 16 Φεβρουαρίου (1+6+2=9). Τα προεδρικά αυτοκίνητα έχουν την πινακίδα 2.16.

Ο Γιονγκ Ιλ ανέλαβε την εξουσία στις 24 Δεκεμβρίου (2+4+1+2=9).

Ο Κιμ Γιονγκ Ουν, νυν ηγέτης, ανέλαβε το πρώτο του αξίωμα στον κορεατικό στρατό στις 27 Σεπτεμβρίου του 2010 (2+7=9 και επίσης ο Σεπτέμβριος είναι ο 9ος μήνας).

Η πρώτη πυρηνική δοκιμή της χώρας έγινε στις 9 Οκτωβρίου του 2006. Η δεύτερη στις 5 Απριλίου του 2009 (πριν ακριβώς 3 χρόνια).

Ένα πρόσφατο προπαγανδιστικό βίντεο που ανέβηκε στο YouTube δείχνει την ανατολική ακτή των ΗΠΑ να φλέγεται από έναν πύραυλο που φέρει τον αριθμό 9.

Πολλά για να είναι σύμπτωση; Και οι τρεις γενιές της δυναστείας των Κιμ φαίνεται να έχουν καρμική σχέση με τον αριθμό 9. Αν αυτό ισχύει πραγματικά, τότε εφόσον μέχρι το Σάββατο το πρωί δεν έχουμε κάποια σοβαρή ανατροπή στην περιοχή, είμαστε ασφαλείς μέχρι την 14η και μετά την 23η του Απρίλη...