Ζητείται υπάλληλος για να κοιμάται σε ξενοδοχείο και να κάνει βόλτες στην πόλη

Απρόσμενη ανταπόκριση είχε η αγγελία που έβαλε ένας Φινλανδός ξενοδόχος, ο οποίος ζητά έναν υπάλληλο για προσωρινή εργασία 35 ημερών.

Αν και πολύ περιορισμένου χρόνου, στην σύμβαση του ο υπάλληλος αυτός θα δεσμευτεί για δύο πράγματα:  να. . . κοιμάται κάθε βράδυ σε διαφορετικό δωμάτιο του ξενοδοχείου, να κάνει καθημερινές βόλτες στο κέντρο του Ελσίνκι (με όλα τα έξοδα πληρωμένα) και μετά  να γράφει τις εμπειρίες του στο μπλογκ του ξενοδοχείου, σχετικά με τη ζωή στο καλοκαιρινό Ελσίνκι!

"Πίστευα ότι θα είχα καμία εκατοστή υποψήφιους αλλά ήδη έχουν φτάσει τους 800 απ' όλο τον κόσμο και η προθεσμία υποβολής βιογραφικών λήγει σε ένα μήνα", είπε ενθουσιασμένος ο ιδιοκτήτης    του ξενοδοχείου Finn, Τίο Τίκα.

Παρόλα αυτά, και σε αυτή την περίπτωση, ο ιδανικός υποψήφιος θα πρεέπι να έχει κάποια προσόντα. "Αναζητούμε κάποιον που να εκφράζεται ωραία, ώστε τα κείμενα να είναι ενδιαφέροντα. Αν έχει εμπειρία στον τουριστικό τομέα, θα θεωρηθεί προσόν", είπε ο Τίκα, που αγόρασε το ξενοδοχείο πριν από δυόμισι χρόνια.

Επίσης, ο ιδανικός υποψήφιος για τη θέση θα πρέπει να γνωρίζει άπταιστα αγγλικά, δεν είναι όμως υποχρεωτικό να ξέρει και φινλανδικά!

Ο μισθός που θα του καταβληθεί δεν έχει ακόμη καθοριστεί, αλλά αυτό μάλλον δεν προβληματίζει τους υποψήφιους εργαζόμενους-τουρίστες που θα πήγαιναν και τζάμπα....