Πρωθυπουργός Αυστραλίας: Το τέλος του κόσμου έρχεται

Η πρωθυπουργός της Αυστραλίας απηύθυνε το τελευταίο της -ίσως- μήνυμα προς τους συμπατριώτες της για να τους επιβεβαιώσει την προφητεία των Μάγιας.

“Το τέλος του κόσμου όντως έρχεται” αναφέρει η Τζούλια Γκίλαρντ σε βίντεο διάρκειας ενός λεπτού που γυρίστηκε για το ραδιοσταθμό Triple J. "Απευθύνομαι στους αγαπητούς συμπατριώτες μου Αυστραλούς που είναι ακόμα ζωντανοί. Το τέλος του κόσμου πλησιάζει, όπως προβλέπει το ημερολόγιο των Μάγια" αναφέρει.

Πάντως, η κ. Γκιλάρντ διαβεβαίωσε τους συμπατριώτες της ότι "είτε το τελικό χτύπημα έλθει από τα ζόμπι που κατασπαράσσουν την ανθρώπινη σάρκα, από δαιμονικά θηρία είτε από το θρίαμβο της Κ-ποπ (νοτιοκορεατική ποπ), για ένα πράγμα πρέπει να είστε βέβαιοι όσον αφορά εμένα: θα πολεμήσω για σάς ως το τέλος".

"Αυτό σημαίνει, το λιγότερο, ότι δεν θα πρέπει να κάνω πλέον το 'Ερωτήσεις και Απαντήσεις', πρόσθεσε αναφερόμενη σε μια τηλεοπτική πολιτική εκπομπή στην οποία προσωπικότητες του πολιτικού κόσμου απαντούν σε ερωτήσεις τηλεθεατών. "Καλή τύχη σε όλους σας ", κλείνει το μήνυμα της Αυστραλής πρωθυπουργού.

Το δίκτυο Triple J απευθύνεται σε νεανικό κοινό και προβάλλει συνήθως χιουμοριστικές και σατιρικές εκπομπές. Το μήνυμα της Αυστραλής πρωθυπουργού λοιπόν, θα πρέπει να εκληφθεί -ελπίζουμε τουλάχιστον αλλιώς τα πράγματα είναι σοβαρά- ως χιούμορ.

Η κεντρική Αμερική και το Μεξικό γιορτάζουν στις 21 Δεκεμβρίου το τέλος μιας μεγάλης εποχής στο ημερολόγιο των Μάγια (που οι ερευνητές τοποθετούν μάλλον στις 23 Δεκεμβρίου), ένα γεγονός που κάποιοι συνδέουν με το τέλος του κόσμου. 16 κι απόψε για τις 23/12... Οψόμεθα...