Σε λάθος οικογένεια το δώρο για την νονά των κοριτσιών Ομπάμα

Ένα ετεροχρονισμένο χριστουγεννιάτικο δώρο-έκπληξη πήρε αυτή την εβδομάδα μια οικογένεια του Σικάγο, η οποία δεν πίστευε στα μάτια της! Ο ταχυδρόμος τους παρέδωσε ένα βιβλίο από οικογενειακές φωτογραφίες της προεδρικής οικογένειας μέσα στον Λευκό Οίκο με ευχές για χρόνια πολλά!

Για την ακρίβεια, η οικογένεια Τσερτς παρέλαβε ένα χριστουγεννιάτικο δέμα από έναν συγγενή της, αλλά στον πάτο του κουτιού- κάτω από τα σωστά δώρα- υπήρχε και ένα λεύκωμα των οικογενειακών φωτογραφιών του Μπαράκ, της Μισέλ και των δύο κοριτσιών τους!

Όπως αποδείχθηκε, το προσωπικό λεύκωμα της προεδρικής οικογένειας προοριζόταν για την νονά των κοριτσιών Ομπάμα και έιχε την αφιέρωση: "Στην Mama Kaye και τον Papa Wellington από τον Μπαράκ, τη Μισέλ και τα κορίτσια."

 

Η Eleanor Kaye Wilson είναι η νονά της 15χρονης Μάλια και της 12χρονης Σάσα, η οποία ζέι σε ένα προάστιο, νότια του Σικάγο. Οι οικογένεια Τσερτς κατοικεί στο βόρειο Σικάγο, ωστόσο οι ταχυδρομικές υπηρεσίες μπέρδεψαν τις διευθύνσεις!

Αν και χάρηκαν πολύ με την ανέλπιστη ευκαιρία να λάβουν προσωπικές φωτογραφίες του προέδρου, η οικογένεια Τσέρτς επέτρεψε το δώρο στο ταχυδρομείο για να το παραδώσουν στην νονά των κοριτσιών.

 

Αξιωματούχος του Λευκού Οίκου αναγνώρισε την λάθος παράδοση και δήλωσε ότι ο πρόεδρος " είναι ευγνώμων για την προσπάθεια που γίνεται για να φτάσει το δώρο στον προορισμό του σύντομα, έστω και ετεροχρονισμένα".