Τούρκος αιρετός σφάζει την αγελάδα του επειδή είναι από την Ολλανδία!

Ενώ οι τουρκικές αρχές αποφάσισαν την απέλαση (!) 40 ολλανδικών αγελάδων από το τουρκικό έδαφος

Τα καημένα τα ζωντανά πληρώνουν τις αμαρτίες των... πολιτικών ζώων (κατά Αριστοτέλη βεβαίως βεβαίως)! Δημοτικός αξιωματούχος στην Τουρκία ανακοίνωσε ότι θα σφάξει την αγελάδα του επειδή είναι από την Ολλανδία, καθώς δεν μπορεί να ανεχτεί τα όσα έκαναν οι Ολλανδοί στη χώρα του το τελευταίο Σαββατοκύριακο!

Ο δημοτικός σύμβουλος Χουσεΐν Αβνί Σιπαχί, δήλωσε... απηυδησμένος: “Δεν μπορώ να αποδεχτώ πως υπουργοί μας απελάθηκαν αν και δεν συνιστούσαν καμία απειλή. Στο Εμιρλί έχω ένα κτήμα. Έχω ολλανδικές αγελάδες. Και μάλιστα έδιναν πολύ ωραίο γάλα, αλλά από τώρα και μετά ας δώσουν σε όποιον άλλον να είναι. Ο Αλλάχ να τους κάνει όπως εκείνος γνωρίζει”.

Μάλιστα, οι υπόλοιποι αιρετοί στο δημοτικό συμβουλίου, μαζί και ο πρόεδρος υποστήριξαν τον Σιπαχί τον ενθάρρυναν λέγοντάς του “σφάξτην και φώναξε μας τότε. Μάλιστα φίλοι, ο κ. Χουσεΐν θα την σφάξει και εμείς θα την φάμε”, σύμφωνα με το πρακτορείο Dogan.

Ο Σιπαχί λοιπόν δεσμεύτηκε να κάνει πράξη όσα είπε λέγοντας “εγώ θα σφάξω την αγελάδα. Εντός της άνοιξης θα σας καλέσω”.

Οι Τούρκοι απελαύνουν 40 ολλανδικές αγελάδες!

Και τα... αντίποινα για το διπλωματικό επεισόδιο δεν σταματούν εδώ! Η Ένωση Παραγωγών Κόκκινου Κρέατος της Τουρκίας αποφάσισε να... απελάσει πίσω στην Ολλανδία τουλάχιστον 40 αγελάδες.

“Δεν θέλουμε ζωικά προϊόντα από την Ολλανδία. Το πρώτο φορτίο των αγελάδων έχει ήδη φορτωθεί και θα τις στείλουμε πίσω” είπε ο επικεφαλής της Ένωσης, Μπουλέντ Τουντς.

Οι... διωκόμενες αγελάδες βρίσκονται σήμερα σε μονάδα παραγωγής γαλακτοκομικών στη δυτική τουρκική επαρχία του Τσανακάλε.