Ο Πούτιν πρόσβαλε το σκύλο του Μπους, το Μπάρνι

Για τους νέους του πίνακες αλλά και μια... τραυματική εμπειρία που είχε με το Ρώσο πρόεδρο, Βλάντιμιρ Πούτιν, μίλησε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζορτζ Μπους. Όπως λέει, όταν γνώρισε στον Πούτιν το σκύλο του, Μπάρνι, ο Μπους έλαβε την εξής απάντηση: "εσύ αυτό το λες σκύλο;".

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ ομολόγησε ότι πληγώθηκε λίγο από αυτή τη συμπεριφορά του Πούτιν καθώς τρέφει ιδιαίτερη αγάπη για τον Μπάρνι, ενώ συχνά ο σκύλος αυτός πρωταγωνιστεί στους πίνακές του. "Ο καλός μας σκύλος ο Μπάρνι έχει ιδιαίτερη θέση στην καρδιά μου" είπε ο Μπους.

Μάλιστα θυμάται μετά που ο Πούτιν του σύστησε το δικό του σκύλο, ένα μεγαλόσωμο κυνηγετικό hound. Και μάλιστα σχολίασε δηκτικά: "μεγαλύτερος, δυνατότερος και ταχύτερος από τον Μπάρνι".

Και ο Πούτιν πάντως αποτέλεσε σημαντική πηγή έμπνευσης για τον Μπους, ο οποίος τον έχει ζωγραφίσει αρκετές φορές στους πίνακές τους.

Οι πίνακες αυτοί θα φιλοξενηθούν στην έκθεση “The Art of Leadership: A President’s Personal Diplomacy”, όλοι φιλοτεχνημένοι από τον Αμερικανό πρώην πρόεδρο με θέμα ηγέτες που γνώρισε κατά τη διάρκεια της θητείας του.