Λήστεψε τράπεζα γιατί δεν άντεχε τη γυναίκα του – Προτιμά τη φυλακή!

Εκεί που νομίζεις πως τα έχεις διαβάσει όλα, έρχεται η παρακάτω είδηση... Ένας άντρας από το Κάνσας των ΗΠΑ, βρήκε έναν απίθανο τρόπο για να τη... σκαπουλάρει από το γάμο του. Ο 70χρονος Lawrence Ripple αποδέχτηκε την ενοχή του ενώπιον των δικαστών για τη κατηγορία που τον βαρύνει  αυτή τηε ένοπλης ληστείας σε τράπεζα τον περασμένο Σεπτέμβριο. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο Ripple εισήλθε σε τραπεζικό υποκατάστημα και παρέδωσε στον ταμεία ένα ιδιόχειρο σημείωμα με το οποίο απαιτούσε χρήματα, λέγοντας ότι έχει στην κατοχή του και όπλο. Αφού ο υπάλληλος της τράπεζας του παρέδωσε αρκετά δολάρια, ο ηλικιωμένος δεν αποχώρησε από το χώρο - απλά κάθισε στο πάτωμα και περίμενε να φτάσει η αστυνομία για να τον συλλάβει! 

Πράκτορας του FBI κατέθεσε στο δικαστήριο ότι ο άντρας πριν τη ληστεία, είχε τσακωθεί με τη γυναίκα του, λέγοντάς της ότι προτιμά τη φυλακή από την ίδια! Μάλιστα, της έγραψε και ένα σημείωμα με το οποίο την ενημέρωνε ότι δεν ήθελε πια να βρίσκεται σε αυτή τη κατάσταση. Ο ίδιος τώρα αντιμετωπίζει ποινή κάθειρξης έως και 20 χρόνια.