Και δεύτερη ανθρωποκτονία στο μετρό της Νέας Υόρκης

Μια γυναίκα περίπου 20 ετών αναζητεί η αστυνομία της Νέας Υόρκης. Η ύποπτη φέρεται να σκότωσε έναν άνδρα το βράδυ της Πέμπτης σπρώχνοντάς τον στις γραμμές του μετρό. Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που καταγράφεται σε λιγότερο από ένα μήνα στην αμερικανική μεγαλούπολη.

Σύμφωνα με την αστυνομία, το συμβάν σημειώθηκε λίγο μετά τις 20:00 της Πέμπτης (03:00 της Παρασκευής ώρα Ελλάδας) στη γραμμή 7 του νεοϋορκέζικου μετρό στον σταθμό της 40ής οδού στη συνοικία Κουίνς.

Η νεαρή γυναίκα, η οποία σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες μονολογούσε και περπατούσε κατά μήκος της αποβάθρας, έσπρωξε τον άνδρα στις γραμμές του μετρό την ώρα που πλησίαζε ο συρμός. Το θύμα είχε γυρισμένη την πλάτη του προς τη γυναίκα και μάλλον δεν την είδε.

Η νεαρή γυναίκα κατάφερε στη συνέχεια να διαφύγει και πλέον την αναζητεί η αστυνομία η οποία δημοσίευσε μέσω twitter ένα βίντεο από μια κάμερα ασφαλείας όπου φαίνεται να απομακρύνεται τρέχοντας από το σημείο του συμβάντος.

Προς το παρόν, δεν είναι γνωστή η ταυτότητα του θύματος, καθώς ο άνδρας δεν είχε μαζί του κανένα έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητά του.

Πρόκειται για το δεύτερο παρόμοιο περιστατικό που σημειώνεται στο μετρό της Νέας Υόρκης μέσα σε τέσσερις εβδομάδες. Στις 3 Δεκεμβρίου ένας 30χρονος άνδρας έσπρωξε έναν άλλο άνδρα, 58 ετών, στις γραμμές του μετρό αφού διαπληκτίστηκαν στην αποβάθρα του σταθμού της Τάιμς Σκουέαρ στο Μανχάταν. Ο 30χρονος συνελήφθη και του έχουν απαγγελθεί κατηγορίες.