Πρώην δήμαρχος βίαζε τετράχρονη αλλά λέει ότι ήταν δικό της “φταίξιμο”…

Ο... θεοσεβούμενος τοπικός άρχοντας εμπλέκεται σε 8 υποθέσεις βιασμού

Ένας πρώην δήμαρχος που "αφιέρωσε τη ζωή του στον Χριστό", όπως δηλώνει, όχι μόνο κακοποιούσε σεξουαλικά κατ΄εξακολούθηση ένα τετράχρονο κορίτσι, αλλά έριξε και το φταίξιμο στο παιδί γιατί συμμετείχε "πρόθυμα"...

Ο Richard Keenan, υπηρέτησε ως τοπικός άρχοντας στο Hubbard του Οχάιο τις χρονιές 2010-2011. Εις βάρος του έχουν ασκηθεί διώξεις για 8 υποθέσεις βιασμού και 12 υποθέσεις απόπειρας βιασμού. Ο ίδιος δήλωσε αθώος στις διωκτικές αρχές, αλλά ο κατήγορος σημείωσε ότι ομολόγησε τις επιθέσεις στη γυναίκα, τον αδελφό του και τη νύφη του, όπως αναφέρει σε ρεπορτάζ του το Youngstown Vindicator.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Keenan κακοποιούσε το παιδί για τουλάχιστον τρία χρόνια, από την ηλικία των τεσσάρων έως τα επτά. Όταν το κοριτσάκι ομολόγησε στη γυναίκα του δράστη τα όσα αρρωστημένα συνέβαιναν, εκείνος τα παραδέχτηκε όλα και φέρεται μάλιστα να εισήχθη και σε ψυχιατρικό ίδρυμα καθώς είχε αυτοκτονικές τάσεις. 

Εκεί, εξομολογήθηκε στους κοινωνικούς λειτουργούς ότι ξεκίνησε να κακοποιεί το παιδί τον Σεπτέμβριο του 2013, αλλά ότι εκείνο είχε "ξεκινήσει" την κακοποίηση αποκαλώντας την "πρόθυμο συμμετέχοντα". 

Η δίκη έχει προγραμματιστεί σε λίγους μήνες, ενώ ο κατηγορούμενος κινδυνεύει με ισόβια δεσμά.