Ιδεολογικά τεστ στους μουσουλμάνους μετανάστες θα κάνει ο Τραμπ!

Κατηγόρησε τη Χίλαρι Κλίντον ότι η πολιτική της φταίει για το Ισλαμικό Κράτος και την εξάπλωση του

«Υπερβολικά σφιχτό φιλτράρισμα» και ιδεολογικά τεστ στους μουσουλμάνους μετανάστες, προανήγγειλε ο Ντόναλντ Τραμπ, για την αντιμετώπιση των τρομοκρατικών απειλών και του ισλαμιστικού εξτρεμισμού. Ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ δεσμεύτηκε σε περίπτωση εκλογής του να επιβάλλει αυστηρότατους ελέγχους στη μετανάστευση ως απάντηση στις τρομοκρατικές απειλές.

«Είναι καιρός να θέσουμε σε εφαρμογή νέους ελέγχους απέναντι στις απειλές, τις οποίες αντιμετωπίζουμε» δήλωσε, κατά τη διάρκεια ομιλίας του, στο Οχάιο.

Ενώ κατηγόρησε τον απερχόμενο πρόεδρο, Μπαράκ Ομπάμα, καθώς και την αντίπαλό του, Χίλαρι Κλίντον, ότι έχουν «δημιουργήσει κενά, τα οποία επιτρέπουν στην τρομοκρατία να αναπτυχθεί και να ευδοκιμήσει». Ειδικότερα για την κ. Κλίντον την κατηγόρησε ότι η πολιτική της «εξέθρεψε» το Ισλαμικό Κράτος. «Η πολιτική της Χίλαρι Κλίντον επέτρεψε να προσφερθεί μια παγκόσμια σκηνή στην οργάνωση Ισλαμικό Κράτος» πρόσθεσε.

«Η κυβέρνηση Τραμπ θα καθιερώσει μια απλή αρχή που θα εφαρμόζεται σε όλες τις αποφάσεις που αφορούν τη μετανάστευση» συμπλήρωσε και δεσμεύτηκε πως «θα είμαστε σταθεροί, θα είμαστε ακόμα και ακραίοι».

«Δεν θα δεχθούμε στη χώρα αυτή, παρά μόνο εκείνους που συμμερίζονται τις αξίες μας» κατέληξε.