Ο σύντροφος του μακελάρη του Ορλάντο αποκαλύπτει: Mισούσε τους Πορτορικανούς

Ο Μιγκέλ γνώρισε τον 29χρονο Όμαρ Ματίν σε ιστοσελίδα γνωριμιών και οι δυο τους σύναψαν ερωτική σχέση

Μετά από τις αποκαλύψεις ότι ο άνδρας πακιστανικής καταγωγής που σκότωσε 49 ανθρώπους σε γκέι μπαρ του Ορλάντο ήταν και ο ίδιος ομοφυλόφιλος, ένας άνδρας που υποστηρίζει ότι είχε ερωτική σχέση με τον 29χρονο Όμαρ Ματίν εμφανίστηκε στην ισπανική τηλεόραση και μίλησε για τον δράστη και τα κίνητρά του.

Ο Μιγκέλ, όπως αποκαλείται o άντρας στη συνέντευξη, είπε ότι γνώρισε τον μακελάρη του Ορλάντο σε ιστοσελίδα γνωριμιών και οι δυο τους σύναψαν ερωτική σχέση, που κράτησε δύο μήνες και τελείωσε τον περασμένο Δεκέμβριο. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, "ο Ματίν ήταν γλυκός και τρυφερός αλλά ότι έκανε το έκανε από εκδίκηση – δεν ηταν μία τρομοκρατική πράξη".

Όπως δήλωσε ο Μιγκέλ, ο 29χρονος μακελάρης είχε ερωτικές επαφές με δύο Πορτορικανούς, ο ένας εκ των οποίων είχε AIDS . O Ομάρ είχε κάνει εξετάσεις και ήταν αρνητικές αλλά εξακολουθούσε να πιστεύει ότι είχε κολλήσει και ήθελε να τους εκδικηθεί. 

"Η αλήθεια είναι, ότι το κίνητρό του δεν ήταν η τρομοκρατία. Πιστεύω ότι το έκανε για εκδίκηση. Μισούσε τους Πορτορικανούς, για ό,τι του έκαναν. Μου είχε πει : θα τους κάνω να πληρώσουν, για όσα μου έχουν κάνει" είπε στη συνέντευξή του ο Μιγκέλ.