Η Lady Gaga αγόρασε 55 προσωπικά αντικείμενα του Michael Jackson

Ούτε ένα ούτε δύο αλλά 55 προσωπικά αντικείμενα του Michael Jackson έσπευσε να αγοράσει η Lady Gaga σε δημοπρασία με αντικείμενα που συνόδευσαν τον βασιλιά της ποπ, στη μακρόχρονη σταδιοδρομία του.

Στη δημοπρασία, που πραγματοποιήθηκε στο Μπέβερλι Χιλς, από τον οίκο Julien’s Auctions, πουλήθηκαν 465 αντικείμενα του Michael Jackson για τα οποία συγκεντρώθηκαν 5 εκατ. δολάρια. Μέρος των χρημάτων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικούς σκοπούς όπως στο ίδρυμα “Guide Dogs of America” και το ίδρυμα ανιάτων “Nathan Adelson Hospice” στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε ο οίκος δημοπρασιών.

Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον τράβηξαν το σακάκι της περιοδείας του Jackson BAD που απέφερε 240.000 δολάρια, ένα λευκό γάντι που εκποιήθηκε για 192.000 δολάρια και ένα σακάκι Pepsi and Awards που πωλήθηκε έναντι 68.000 δολαρίων, προστίθεται στην ανακοίνωση του Julien’s Auctions.

Όσο για την εκκεντρική Gaga, μετά τη δημοπρασία ανακοίνωσε στα 51 εκατ. φίλων της στο Twitter πως “τα 55 κομμάτια που απέκτησα σήμερα θα αρχειοθετηθούν και θα τύχουν ιδιαίτερης προσοχής υπέρ του πνεύματος και της αγάπης προς τον Michael Jackson, του θάρρους και των θαυμαστών του σε όλο τον κόσμο”.