Ο ετεροθαλής αδελφός του Ομπάμα ψηφίζει Τραμπ! (φωτογραφίες)

Ο Μαλίκ Ομπάμα είναι καλεσμένος του υποψήφιου των Ρεπουμπλικάνων στο αποψινό ντιμπέιτ και δηλώνει "ενθουσιασμένος"

Το... φυσά και δε κρυώνει ο Μπαράκ Ομπάμα. Ο ετεροθαλής αδελφός του, Μαλίκ, θα δείξει την υποστήριξή του προς τον Ντόναλντ Τραμπ και εμπράκτως καθώς σήμερα, κατά την τρίτη τηλεμαχία των δυο υποψήφιων, θα βρίσκεται στο πλευρό του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία. 

Την ίδια στιγμή, ένας άλλος από τους ετεροθαλείς αδελφούς του Αμερικανού προέδρου - ο τρίτος -  δήλωσε σήμερα ότι δεν συμφωνεί με την απόφαση του Μαλίκ να παραστεί στην τελευταία τηλεμαχία της προεκλογικής εκστρατείας. "Αγαπώ τους αδελφούς μου, όμως κανένα μέλος της οικογένειας δεν εκπροσωπεί τους Ομπάμα", δήλωσε ο Μαρκ Ομπάμα Ντεσάντζο.

Ο Μπαράκ, ο Μαρκ και ο Μαλίκ είναι αδέλφια από τον ίδιο πατέρα αλλά από τρεις διαφορετικές μητέρες.

Ο Μαλίκ Ομπάμα άλλωστε, είχε δηλώσει τον περασμένο Ιούλιο την προτίμησή του προς τον αμφιλεγόμενο υποψήφιο των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία των ΗΠΑ λέγοντας ότι θα ψήφιζε τον Τραμπ. Ο γεννημένος στην Κένυα, Μαλίκ είχε πει τότε ότι θα ψηφίσει τον Ντόναλντ Τραμπ, επειδή είχε ενοχληθεί από την δολοφονία του... Καντάφι, τον οποίο θεωρούσε καλό του φίλο.

Τώρα, δηλώνει στη New York Post ότι είναι "ενθουσιασμένος" που θα δώσει το παρών στο ντιμπέιτ στο Λας Βέγκας κρίνοντας ότι ο Τραμπ "μπορεί να κάνει την Αμερική μεγάλη ξανά" και σημειώνει ότι θα τα πάει καλύτερα από τον αδελφό του.   

Ο αδελφός του απερχόμενου προέδρου, υπερασπίζεται τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο αναφορικά με τις κατηγορίες για σεξουαλική παρενόχληση από μια σειρά γυναικών, θέτοντας την ερώτηση "γιατί δεν βγήκαν να μιλήσουν νωρίτερα;". Επιπλέον, δήλωσε πως η τελευταία του επίσκεψη στον Λευκό Οίκο ήταν το 2015 και ήταν "πολύ επίσημη, πολύ τυπική".