Στη δημοσιότητα γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του Ντόναλντ Τραμπ

Σκληραίνει η μάχη για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος

Στον έρωτα και στις... εκλογές όλα επιτρέπονται (;). Στις ΗΠΑ πάντως, η μάχη για το χρίσμα του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, ενόψει των προεδρικών εκλογών του Νοεμβρίου έχει ξεφύγει από κάθε όριο και οι υποψήφιοι χρησιμοποιούν κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο για να πλήξουν ο ένας τον άλλο.

Αυτή τη φορά, υποστηρικτές του υποψηφίου Τεντ Κρουζ, έριξαν χτύπημα κάτω από τη ζώνη στον Ντόναλντ Τραμπ δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της συζύγου του, Μελάνια Κάνους Τραμπ.

«Συναντήστε τη Μελάνια Τραμπ, την επόμενη πρώτη κυρία. Ή ψηφίστε Τεντ Κρουζ την Τρίτη» ήταν το σλόγκαν που συνόδευε τις συγκεκριμένες φωτογραφίες.

Το Τέξας, όπου έγιναν τα... ευτράπελα είναι μια ιδιαίτερα συντηρητική πολιτεία ενώ πάνω από τους μισούς κατοίκους της ανήκει στην εκκλησία των Μορμόνων.

Ο Τραμπ εξοργισμένος προειδοποίησε τον γερουσιαστή του Τέξας. «Ο Τεντ Κρουζ, ο ψεύτης, χρησιμοποίησε μόλις μία φωτογραφία της Μελάνια Τραμπ από μια διαφημιστική φωτογράφισή της. Πρόσεχε, Τεντ, ψεύτη, θα αποκαλύψω τα πάντα για τη δική σου γυναίκα!» ανέφερε. Ο Ντόναλντ Τραμπ δεν αποκάλυψε τι θα πει για τη γυναίκα του αντιπάλου του, αλλά η «Washington Post» υποθέτει ότι θα μιλούσε για τις τάσεις κατάθλιψης που έχει η Χέιντι Κρουζ.

Η φωτογραφία της Μελάνια είναι από ένα εξώφυλλο του «GQ» τον Ιανουάριο του 2000, όταν ήταν μοντέλο και δεν είχε ακόμη παντρευτεί τον μεγιστάνα των ακινήτων.

Στα 45 της παραμένει εντυπωσιακή και θεωρείται μια από τις πιο λαμπερές συζύγους πολιτικών που διεκδίκησαν ποτέ την προεδρία των Ηνωμένων Πολιτειών. Συνάντησε τον Ντόναλντ Τραμπ σε ένα πάρτι στη Νέα Υόρκη το 1998, όταν εκείνη ήταν 27 ετών και εκείνος 51.Οι δυο τους παντρεύτηκαν το 2005.

Ο γερουσιαστής του Τέξας απάντησε στην πρόκληση του Τραμπ μέσω Τwitter και έγραψε ότι η φωτογραφία της γυμνής Μελάνια δεν βγήκε από το γραφείο του.

«Ντόναλντ, αν προσπαθήσεις να επιτεθείς στη Χέιντι, θα είσαι ακόμη πιο δειλός απ’ όσο πίστευα #sansclasse» ανέφερε.