Ρούμπι: Δεν συνευρέθηκα ερωτικά με τον Μπερλουσκόνι

Την πρώτης της κατάθεση έδωσε σήμερα στο δικαστήριο του Μιλάνου η Καρίμα ελ-Μαχρούγκ, ευρέως γνωστή με το ψευδώνυμο της “Ρούμπι η Καρδιοκλέφτρα”, σχετικά με το σεξουαλικό σκάνδαλο στο οποίο έσυρε τον Ιταλό πρώην πρωθυπουργό.

H Ρούμπι παραδέχθηκε ότι στα δείπνα στην βίλα του Σίλβιο Μπερλουσκόνι,στο Άρκορε - στα οποία συμμετείχε ενώ ήταν ανήλικη- είδε σέξι χορούς από κορίτσια και η ίδια είχε δεχθεί μετρητά ως "δώρο",  αλλά υποστήριξε ότι ποτέ δεν συνευρέθηκε σεξουαλικά με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

“Έχω δει ακόμα και 20 στρίπερς να χορεύουν γύρω από τον κύριο Μπερλουσκόνι, αλλά ποτέ δεν τον είδα να έχει σεξουαλική επαφή μαζί τους” είπε χαρακτηριστικά η μάρτυρας υπεράσπισης του Καβαλιέρε.

Μάλιστα, η νεαρή κοπέλα είπε ότι την δεύτερη φορά που πήγε σε πάρτι του Καβαλιέρε, κοιμήθηκε σε δικό της δωμάτιο, χωρίς να την ενοχλήσει κανείς. "Το πρωί με ξύπνησε μια κοπέλα, η Μαριτέλ Πολάνκο, μου δώσανε μια φόρμα για να είμαι πιο άνετη και κατεβήκαμε για να πάρουμε πρωινό", είπε η Μαροκινή Ρούμπι. 

Η Ρούμπι στη σημερινή εμφάνισή της στο δικαστήριο, με σεμνή εμφάνιση και μακρύ παλαιστινιακό φουλάρι στο λαιμό

Αναφερόμενη στις χρηματικές συναλλαγές της με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, η Καρίμα ελ-Μαχρούγκ επανέλαβε πως λάμβανε από τον πρώην πρωθυπουργό "φακέλους με δυο χιλιάδες, ή τρεις χιλιάδες ευρώ" χωρίς όμως να έχει συνευρεθεί σεξουαλικά μαζί του.

Ο ίδιος ο Καβαλιέρε έχει υποστηρίξει κατά καιρούς ότι απλώς "βοηθούσε μια νέα που είχε ανάγκη" και τις έδινε χρήματα για να ανοίξει ένα δικό της ινστιτούτο αισθητικής...