Κατέβασαν υπουργό από το αυτοκίνητο για να το κατάσχουν!

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Κύπρο καθώς δικαστικοί επιδότες που έχουν στα χέρια τους χαρτιά κατασχέσεων, κατέβασαν από το αυτοκίνητο του τον υπουργό Εμπορίου για να πάρουν το αυτοκίνητο του!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το sigmalive.com οι επιδότες βρίσκονται στο Υπουργείο Οικονομικών βρίσκονται για υπόθεση που αφορά οφειλές της Δημοκρατίας προς πολίτες, λόγω απαλλοτριώσεων γης.

Στο χώρο μετέφεραν και μια πλατφόρμα μεταφοράς αυτοκινήτων, αφού σκοπός των επιδοτών είναι να κατάσχουν και αυτοκίνητα και αλλη κινητή περιουσία της Δημοκρατίας. Πρόκειται για ανεκπλήρωτα εντάλματα της τάξεως των 15 εκατ. Ευρώ.

'Οταν οι δικαστικοί επιδότες ακινητοποίησαν το υπουργικό αυτοκίνητο του Υπουργού Εμπορίου Νεοκλή Συλικιώτη, σύμφωνα με πληροφορίες, παρολίγον να σημειωθεί θερμό επεισόδιο αφού oι επιδότες λογομάχησαν έντονα με τον υπουργό. Στη συνέχεια, οι επιδότες μετέβησαν σε αστυνομικό σταθμό και κατήγγειλαν παρεμπόδιση του έργου τους.

Περί τα μέσα Μαρτίου, πάντως, αναμένεται η ολοκλήρωση της διαδικασίας ενώπιον δικαστηρίου και μέχρι το τέλος του Μάρτη, ανάλογα και με την τελεσίδικη απόφαση, θα αποζημιωθούν οι πολίτες.

Η νομική υπηρεσία του κράτους χειρίζεται το θέμα.

"Έτσι έχουμε καταντήσει την άλλοτε ευημερούσα Κύπρο, νοιώθουμε ταπεινωμένοι", δήλωσε ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου, από την εκπομπή του ΣΙΓΜΑ, Μεσημέρι και Κάτι.